1000KG Super Výkonný Vertikálny Pull-force N52 Neodýmu, Rybolov Magnet Silné Magnetické Materiály Základňu Zachrániť Magnety
1000KG Super Výkonný Vertikálny Pull-force N52 Neodýmu, Rybolov Magnet Silné Magnetické Materiály Základňu Zachrániť Magnety
Sku: g142478
(0 Recenzie)
Novinka

€143.75 €152.93

Popis:

Popis produktu Neodýmu Obnovy Rybárske Magnet/ Vyhľadávanie Magnet Dectecting Magnet Magnet Rybolov bol vyrobený z N52 neodýmu magnet a ocele bývanie, neodýmu magnet je dať do jedného oceľového plášťa, ktoré tvoria magnetickú silu sústrediť sa na spodnej časti magnet a zvýšiť priťahuje sila magnetu neuveriteľne (2.5-4 krát za rovnakú veľkosť magnetu). Oceľové bývanie môže tiež chrániť neodýmu magnet proti chipping a praskanie počas uchopením a upínanie. Používa sa predovšetkým pre nástroj ihly & Poklad poľovníci alebo Držania/ Upevňovanie niektoré časti v mieste, v priemysle. Produkt Parameter: 1. Súčasťou Meno: D135mm Neodýmu, Rybolov /Vyhľadávanie Magnet s Oko-skrutka. 2. Materiál: Neodýmu Magnet N52 +A3 Oceľ+Čierna Živica 3. Veľkosť: D135mm (Priemer)* 25 mm (Magnetické Základne Výška ) 4. Vertikálne Pull-sila:1000 KG Horizontálne Pull-force: 250KG na základňu 50 mm Hrúbka Oceľového Plechu 5. Čistá Hmotnosť: 2.65 KG (Zvyčajne shiped expresné triedy doprava kuriérskou službou, na príkladoch TNT, DHL , UPS a pod.) 6. Max. Pracovná Teplota: 80 stupňov vlastnosti Produktu: 1. Neuveriteľné silný Vyplývajúce Z Vysokého Stupňa Neodýmu Magnet a Steel Cup 2. Oceľové Krytiny Zabráni Poškriabaniu a Chipping z Neodýmu Magnety 3. Príslušenstvo: jeden Kus Eyebolt Zahrnuté 5. Početné Aplikácie: Rybolov , Hľadanie železa, Preberanie Nástroje pre Dobre Znášal a Hlboké Jazero. 6. Množstvo: 1Piece Magnet na package Poznámka: a. Magnet stačí len pritiahnuť žehlička a zliatiny železa , niklu a zliatin niklu, nie je prilákať zlato,striebro , meď, aluimium a ich zliatiny a s t ainless ocele b. Magnetické sily by mali byť testované na základňu 50 mm oceľového plechu , a tenšie oceľového plechu je, slabšie magnetickej sily. C. Väčšina Všetkých magnetickej sily sústrediť na spodnej časti rybárske magnet ( Jednej strane magnetická sila povrchu ), tam je takmer žiadne magnetické sily z iných povrchu rybolovu magnet

Zásielky:

Normálne Čína Príspevok Air Mail S Sledovacie Číslo.

CDEK pre Rusko , ak CDEK nepohodlné, láskavo prosím zanechať odkaz na nás pri vytváraní objednávky, vďaka.

Dodávaný v 2days po obdržaní platby.

Rusko , Brazília: 15-45 pracovných dní

Spojené Štáty: 7 až 15 pracovných dní

Austrália, Spojené Kráľovstvo, Španielsko, Francúzsko, Nemecko :7-20working dní

Ostatné krajiny: Nie Viac ako 40 pracovných dní.

Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu alebo obchodník, manažér po 30 pracovných dní, ak ste ešte nedostali vašu zásielku.

Poznámka:

Pre všetky magnetické produktu v našej predajni, ak si chcete kúpiť ho v malej dávke , a to najmä hrubá hmotnosť je viac ako 20 KG, láskavo prosím, pozrite sa s nami dostať lacnejšie prepravné náklady (ťažšie hrubej hmotnosti , lacnejšie prepravné náklady )

Upozornenia:

Silný Magnet by mohol potiahnite prstom zle ;

Udržať silný magnet mimo dosahu Detí;

Nedovoľte, aby magnety priložiť spolu (najmä nahé neodýmu, magnet), žiadne praskliny a žetónov môže bolieť oči .

O NÁS:

Sme popredným dodávateľom v Číne sa špecializuje na výrobu druhy magnetickej zostavy.S technologickými ,sme schopní navrhnúť a vyvinúť druhy magnetický produkt s obsahom plastov ,gumy ,obrábanie,lisovanie dielov, ktoré sú široko používané v druhy odvetví.

Všetky magnetické zostavy sú vyrábané podľa prísnych kvalitatívnych systému a ich výrobné postupy sú úplne pod kontrolou. Takmer všetky výrobky sú vyvážané do Severnej Amerike, Európe ,Japonsku. Ak žiadne magnetické projektu alebo máte dobrý nápad pre magnetické aplikácie, láskavo prosím, dajte nám vedieť, budeme navrhnúť, vyvinúť a vyrobiť pre vás. Dostanete sa k nám prostredníctvom e-mailu alebo obchodný manažér (Live chat v angličtine , dáme spätnej väzby, ihneď Ďakujem vám veľmi pekne.

Vitajte koncovým zákazníkom, veľkoobchodníkov, distribútorov po celom svete zakúpiť naše silné magnety a ich súborov, malé dávky alebo v hmote, ešte raz vďaka.

Štítky: háčik láska, pre vyhľadávanie magnet, n52 magnet tag, Neodýmu, magnet neodýmu, magnet kovové rybolov, rybolov magnet 1000 kg, neodinium magnet n52, magnet kolo, quilla.

  • Aplikácia: Priemyselné Magnet
  • Veľkosť: Diameter 135 mm Thickness 25 mm
  • S Otvormi: Áno
  • Druh: Trvalé
  • Názov Značky: ÚŽASNÉ-MAG
  • Číslo Modelu: MAE-F1350030S
  • Kompozitné: Neodýmu Magnet
  • Detektor kovov: preberanie nástroje pre dobre niesli hlboké jazero
  • Vertikálne Magnetické Sily: 1000KG na základňu 50 mm oceľového plechu
  • Materiál: Neodýmu Magnet N52+ A3 Ocele
  • Magnetické Toolings: Ropy a zemného Plynu Magnety
  • povolenie na rybolov: magnetické Poklad Poľovníctvo Rybolov
  • Tvar: kruhový

Súvisiace produkty