Čipky 5Pairs Priehľadný Kryštál Ponožky 2018 Iný Štýl Pohodlný Úplnej Hodváb Lete Členok Ženy Ponožky
Čipky 5Pairs Priehľadný Kryštál Ponožky 2018 Iný Štýl Pohodlný Úplnej Hodváb Lete Členok Ženy Ponožky
Sku: g142500
(1 Recenzie)
Novinka

€3.40 €4.60

Popis:

100% Úplne Nové A Vysokej Kvality! Mäkké, pohodlné Veľkosť: navrhnúť 40-50 Kilogram na nosenie Materiál: Bavlna & Polyester balenie obsahuje: 1pc .

Zobraziť Detail

Poznámka: reálna farba položky môžu mierne líšiť od obrázkov

(spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas)

O Fotografie 1)Všetky obrázky sú živé strieľať. 2)farba real tovar môže byť trochu iné fotografie, pretože dôvod na techniku fotografovania alebo obrazovke počítača. O zásielke 1) DHL, Fedex doprava zvyčajne trvá 4-7 pracovných dní v závislosti od krajiny doručené. Čína Príspevok Air Mail Doprava zvyčajne trvá 15 až 30 pracovných dní (v závislosti od krajiny doručené. 2) pokyny budú spracované včasné po zaplatení overené. 3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4) Služba Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas sviatkov a festivalov. 5) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Spokojnosť zákazníka je naša stála snaha. 6) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položiek z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. O platbu 1. Akceptujeme Alipay,Západ Únie, TT,paypal, atď. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW . 2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní pred dražbou zatvorené. 3. CELKOVÁ ČIASTKA SPLATNÁ zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné). 4. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, v hodnote vyhlásenie, atď.) v alixpress SEKCII POZNÁMKY keď si vykonať platbu. O spätnú väzbu dúfame, že si 5-hviezdičkový spätnú väzbu pre každú transakciu, a sme radi, že robia to isté u , ak u chcete mať spätnú väzbu súkromné ,budeme tiež robiť ako u vyžiadanie .Zákaznícky servis je najdôležitejšie práce medzi našimi všetky práce. Chceme sa dostať vaše návrhy a stanoviská na našich tovarov a služieb, tým, že vaše ohlasy. Ak máte akékoľvek otázky na náš tovar,kontaktujte nás prvý.Sme presvedčení, že riešiť to cez obe naše úsilie. Prosím, nenechávajte žiadne neutrálne alebo negatívne pripomienky predtým, ako budete kontaktovať nás. O vrátenie 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie keď ho dostanete. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Venujte prosím attentation! 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ byť v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifické dôvody pre návrat, a vaša po#. 3) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu na Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: lotto ženy ponožky, javor ponožky ženy, muži bordure ponožky, ponožky výšivky ponožky, bezšvové prst, deti gucci ponožky, dior značky ponožky, nohavice ženy, dior topánky, ženy kompresií ponožky.

  • Číslo Modelu: ui
  • Hrúbka: Tenké (Letné)
  • Položka Druh: Pančuchy
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Vzor Typ: BODKA
  • Názov Značky: KWD
  • Pohlavie: ŽENY
  • Materiál: Polyamid
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Dĺžka: i

Súvisiace produkty