Horúce Jednoduché Hydroponické Transparentné Sklenené Vázy Zelený Kôpor Rastlín Kontajner Malé Čerstvé Office Desktop Dekor D6
Horúce Jednoduché Hydroponické Transparentné Sklenené Vázy Zelený Kôpor Rastlín Kontajner Malé Čerstvé Office Desktop Dekor D6
Sku: g142604
(0 Recenzie)
Novinka

€7.84 €9.80

Popis:

Horúce Jednoduché Hydroponické Transparentné Sklenené Vázy Zelený Kôpor Rastlín Kontajner Malé Čerstvé Office Desktop Dekor D6 Popis:

Funkcie:

Vintage Dizajn - S mini hrniec/žiarovky tvar vázy v drevenom stánku. Hladké sklo a drevený povrch, dobrá priepustnosť a krásne štýl. Rozhodne román, roztomilý a móda, dekoratívne produktu.

Charakter Materiálu - Hydroponické Vintage Vázy sú vyrobené z Prírody masívneho dreva, číre sklo; doc vázy sú ľahko čistiteľné. Mohli čerstvé oči a životné prostredie tak veľa. Super Číre Sklo a klasický drevený materiál, krásne a trvanlivé.

Funkčné členenie Položka - Jednoduchý vzhľad je vhodný pre väčšinu rastlín, rád Scindapsus, Pothos vína, Africké fialky, Lucky Bamboo, aj pre Bylinky. Steny pripojiteľný alebo stolový stojan pre rôzne spôsoby zobrazovania. Skvelý darček pre rastliny-milenca vo vašom živote.

Ľahko Nainštalovať a Používať - Široký otvor pre ľahké nainštalovať a brať to z dreveného stánku. To je veľmi stabilný, aby na yout stôl, nábytok.

V kombinácii masívneho dreva a skla redefinuje praktickosť a dekorácie, robiť doma viac elegantné .

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Remeslo:Ručné

Farba:Transparentná

Kategória:Ako na obrázku zobrazené balenie Obsahuje:

Voľba 1:

1x Sklenená Trubica

1x Stojan

Výber 2:

2x Sklenených Trubíc

1x Stojan

Výber 3:

3x Sklenených Trubíc

1x Stojan

Štítky: moderné vázy, dekor váza, nordic váza, africké opony sprcha, sklo zelené váza, kotva tričko ženy, váza, bench malé, wase, dekor domov váza.

  • Materiál: Sklo & Crystal
  • Funkcia: Stolový Váza
  • Veľkosť: M
  • Štýl: Moderné
  • Číslo Modelu: 3620154865

Súvisiace produkty