5YOA 13.56 Mhz RFID Reader 14443A Blízkosti Smart IC Kartu USB Senzor Čítačka Access Control Card Reader
5YOA 13.56 Mhz RFID Reader 14443A Blízkosti Smart IC Kartu USB Senzor Čítačka Access Control Card Reader
Sku: g142609
(2 Recenzie)
Novinka

€7.64 €8.49

Popis:

Prehľad: Táto položka je RFID 13.56 MHz IC kariet, čítanie vzdialenosť až 8 cm, ktorá je široko používaný pre RFID radio frequency identification system a projektu, ako automatizované parkovania, osobné identifikačné a výroby riadenie prístupu. Vlastnosti: *USB, Plug and Play. *0-8 cm Čítanie Vzdialenosť. *Win8/7/XP/Android Podporované. *S50/S70 Karty Podporované. *OTG Telefónne Spojenie. *Vstavaný bzučiak a LED pre identifikáciu. *Bežne používa v byte, v kancelárii, v supermarkete a na iných miestach. O Použití: 1. Pripojenie s pc cez USB kábel vnútri. 2. Otvorte program poznámkový blok alebo dokument programu word. 3. Vložte kartu na hornej čítačky. 4. Dokument bude výstup číslo karty automaticky. Špecifikácie: Frekvencia: 13.56 MHz Prenosová Rýchlosť: 9600 Čítanie čas: Napájanie: +5V DC Spotrebovávať Prúd: 70mA USB Dĺžka Kábla: 1,5 m Rozmery: Cca. 3.82*2.40*0.39 v / 9.7*6.1*1 cm Podpora Kariet: Pre Mifare S50, S70 Protokol: 14443A podporný Systém: Windows8\7\XP\98\2000\CE\JA\NT\LIUNX\Vista Zoznam Balíkov: 1 * IC Čitateľa 1 * USB Kábel

Prijímame Kreditné Karty, Western Union, TT. atď. Môžete si vybrať metódu, ktorá je najlepšie vhodný aj pre vás. Platba musí byť vykonaná v 7days objednávky, ak nemôžete pozrite sa okamžite, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Na pretect vaše záujmy, platba bude dočasne v držbe Golstroj.sk, a nebude prepustený, kým sa nezobrazí vaše objednávky a stisfy s ním.

Normálne, budeme loď z objednávku do 1-2 pracovných dní po platby vymazané. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred platby. Prosím, nedávaj nás 1-3 nízke skóre na dopravu , ako sme dodaní položky rýchlo, ale zámorských dopravu závisia od mnohých faktorov, ako sú logistika, počasie, krajiny politiky, akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás prvý .

Aby sa zabezpečilo, že dostanete vašu objednávku bez alebo menej daní, budeme deklarovať ako "DARČEK" s nižšou hodnotou, hodnotou neodráža celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhová hodnota a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Ak sa vám nebude páčiť, na nižšiu hodnotu, vyhlásenie, prosím, kontaktujte nás alebo odchode správy v objednávke. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Ak chcete kúpiť viac, prosím kontaktujte nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvorenie spory, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Všetky e-maily budú replyed v rámci 1 deň, Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail, budeme odpovedať asap

Štítky: nfc, usb, prenosné kreditnej karty, čítačky a spisovateľ, kartu kľúčové spisovateľ, mirco sd, rfid rs232, Riadenie Prístupu, rfid čítačka kariet spisovateľ softvér, nfc čitateľa, príručka rfid, bmw emulátor.

  • Názov Značky: 5YOA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: ICRead02TP

Súvisiace produkty