Auoyo Solárne Osvetlenie Vonkajšie Osvetlenie, Solárne Záhradné String Lampa 50 LED včiel medonosných Solárny Víla Osvetlenie Nepremokavé
Auoyo Solárne Osvetlenie Vonkajšie Osvetlenie, Solárne Záhradné String Lampa 50 LED včiel medonosných Solárny Víla Osvetlenie Nepremokavé
Sku: g142741
(1 Recenzie)
Novinka

€10.20 €17.00

Popis:

【50 Super Teplé LED Svetlá] vyzýva: Solárny string svetlá s 33ft dĺžka svetla , dosť dĺžke, aby sa zmestili všetky vnútorné a vonkajšie priestoru a úspora energie na zníženie nákladov, Ideálna dekorácia pre vaše záhrady, verandy, trávnik, terasa, brána, lodenice, svadby, párty atď.

【8 Svetelné Režimy ak chcete Vytvoriť Veľa Zábavy] vyzýva: Nabíjanie na slnku automaticky, s 8 režime funkcie, prepnúť, zmeniť od zmes, mávali, svetlušky, blikajúce, vyblednutiu, naháňať/bliká pomaly, vyblednutiu, trblietajúce/bliká, svieti, na ktorej môžete vytvoriť rôzne atmosféry pre svoj život.

【IP 65 Nepremokavé a UPGRADE BATÉRIA] vyzýva: znesie všetky druhy počasia, vrátane silného dažďa a snehu, a stably práce pre veľmi dlhý čas v daždivých dní. S vysokou 600mAh batérie, našej slnečnej rozprávkových svetiel môže pracovať nepretržite viac ako 8 až 12 hodín v noci, ak sa panel absorbuje dostatok slnečného svitu počas dňa.

【Automatické Zapnutie/Vypnutie a Jednoduché na Inštaláciu] vyzýva: nemusíte byť zapojený do zásuvky alebo batérie, s vysokým výkonom, solárny panel, string svetla možno ľahko inštalovať tam, kde chcete. Prosím, nainštalujte dosky na niekde mohli získať dostatok dostatok slnečného svitu.Automatické nabíjanie počas dňa, automatické zapnutie, keď je tma a automatické vypnutie v priebehu dňa.

Štítky: 200 led solárne, garland led solárne, veniec pre záhradné solárne, cherry led, led solárne strom, slnečné miesto, 50 led solárne, žiarovka led solárne, záhradné led strom, kvet led strom.

  • Nepremokavé: Áno
  • Názov Značky: Auoyo
  • Tvar: Vianočný stromček
  • Zdroj Napájania: Solárne
  • Položka Druh: Korálky

Súvisiace produkty