Membrána Automatické Čistenie Krytu Stroj Film Dávkovač Jediným Pokrýva Stroj Domov Hotel Office Čas A Pracovné Ukladanie
Membrána Automatické Čistenie Krytu Stroj Film Dávkovač Jediným Pokrýva Stroj Domov Hotel Office Čas A Pracovné Ukladanie
Sku: g143147
(0 Recenzie)
Novinka

€31.29

Popis:

Vážený zákazník priateľa:

1. keď parcely prišli na svoje costoms, prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku,

nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane.

2. Ak je vaša adresa je vzdialené, prosím kontaktujte nás a je potrebné zaplatiť diaľkové náklady 38USD.

Nový inovovaný ená V-čepeľ, rozbité film je jednoduchšie!

1. Aký je rozdiel medzi sticky obuvi filmu a non-stick obuvi filmu?

--Lepidlo obuvi film je priamo pripojené na jediný, a nebude padať, keď nohy sa hýbu; non-sticky obuvi film je pripojené na jediný o vonkajšie sily, ktorý je ľahko pošmyknúť a ľahké spadnúť!

2. Aký druh obuvi film môže byť použitý pre vysoké podpätky?

--Päty z vysokým podpätkom nemá žiadne prílohy bodu, takže nelepivé obuvi film nie je vhodné, takže lepidlo obuvi film je prvou voľbou, priamo nosenie, a je skutočne kompatibilný so všetkými druhmi topánky!

3. Čo obuvi film je vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie?

--Lepidlo obuvi filmu, ktoré môžu byť umiestnené vo viacerých vrstvách a je rovnaký tvar ako topánky. To môže byť použitý v interiéri a exteriéri!

Štítky: kryt obuvi, taktická obuv membrány, špeciálne čistenie kryt rozprašovača, techno, ochranné automatické čistenie kryt rozprašovača stroj, odstránenie automatické čistenie krytu, chyba led, zariadenie na automatické čistenie krytu, topánky kryt rozprašovača, hodiny na stenu.

  • Materiál: ABS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty