WiFi Bezdrôtové Finder Pre Podmorský Lov Rýb Hlbšie Sonar Fishfinder S APP Echo Zdravšie Rybárske Alarm pre Ryby Senzor
WiFi Bezdrôtové Finder Pre Podmorský Lov Rýb Hlbšie Sonar Fishfinder S APP Echo Zdravšie Rybárske Alarm pre Ryby Senzor
Sku: g143436
(2 Recenzie)
Novinka

€65.67 €89.96

Popis:

WiFi Bezdrôtové Finder Pre Podmorský Lov Rýb Hlbšie Sonar Fishfinder S APP Echo Zdravšie Rybárske Alarm pri Hĺbke Ryby Senzor

Úvod pre Wifi Ryby finder: 1. Na sonar senzor dokáže rozpoznať veľkosť ryby s hĺbkou vody hĺbka, teplota vody a pod vodou obrys v oboch sladkej a slanej vode. 2. Wifi rozsah krytia(prevádzkový rozsah) je až 50 m(164ft) a odhaľovanie hĺbka môže byť až do 45M(147ft). 3. Toto inteligentné sonar loptu môže byť spojený s maximálnou 5 zariadení(podpora oba IOS a Android). 4. Na sonar lopta môže byť použitý ako ryby finder a hĺbku sirény,Vstavané Vody Teplotný Snímač. S nastaviteľným jednotky(m/m, ℉/℃) v aplikácii. 5. Určené pre amatérskych & odborníkov, Môžu byť použité v tichom, rieka alebo jazero napájané 3,7 V vstavané lítiové batérie. Ak sa vám páči ice rybolov, len kopať dieru na ľade a dal sonar senzor vo vode. Vlastnosti: Bezdrôtový Wifi Ryby Finder S WIFI rozsah(prevádzkový rozsah) až 50 m(164ft) Zistí, obe ryby polohy a hĺbky v oboch sladkej a slanej vode Môže byť použitý ako ryby finder a hĺbku zdravšie Zistiť 45M(147ft) v hĺbka vstavanej Vody Snímač Teploty užívateľsky nastaviteľné meter (m) alebo stopách (ft) čítania. Zobrazenie Teplota Vody v °C alebo °F Zobrazenie Rýb Ikonu a Live-Aktualizácia Spodnej Vody Zistí a zobrazí veľké a malé ryby alebo skupiny veľké a malé ryby Akustický ryby a hĺbka alarm S Simulácia režimu S 90-stupňový uhol lúča Plne gasketed nepremokavé dizajn a to float Určené pre amatérskych & odborníci Môžu byť použité v tichom, rieka alebo jazero napájané 3,7 V vstavané lítiové batérie, Prichádza s Neoprénová Taška (zahrnuté v sade) Zoznam Balíkov: Wi-Fi Ryby Finder *1 Bezdrôtového Signálu Zosilňovač *1 ( ak sa rozhodnete ryby finder s wifi Zosilňovač). USB NAPÁJACÍ Adaptér *1 USB Kábel *1 Náhradný Spp *1 Mikro Auto Nabíjačka *1 Vykonávať Puzdro *1 Zadarmo rybárske lure

Dodacie údaje:

1. Objednávky sa odosielame do 2 pracovných dní po platbe vyjasní. Objednávky z sobotu, nedeľu alebo sviatky bude proces v nasledujúci pracovný deň, a bude odosielame do 24 hodín.

2. Prosím, nechajte 10 až 30 dní pre medzinárodné dodávky. Niektoré zásielky môže trvať dlhšie predmetom miestneho colné orgány.

3. Ako tam sú tlačítko batérie vo vnútri diaľkové ovládanie, Čína post / Hong Kong post air mail kontrola akumulátora prísne niekedy, tak vám pošleme tým, Holandsko post air mail alebo iných registrovaných air mail môže trvať batérie.

12MPX 940 nm IR digitálny Lov Fotoaparát HC300M GPRS GSM Zvierat, Voľne žijúcich živočíchov Fotoaparát foto pasce

Doprava:

Máme Loď na celom Svete.Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní na platby prijaté.

Položky sú dodávané z Číny Pevniny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní.

12MPX 940 nm IR digitálny Lov Fotoaparát HC300M GPRS GSM Zvierat, Voľne žijúcich živočíchov Fotoaparát foto pasce

Platby:

Akceptujeme Ali-express platby, ak chcete, T/T, Western union, prosím, kontaktujte nás, aby PI pre vás.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Ali-express.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky.

12MPX 940 nm IR digitálny Lov Fotoaparát HC300M GPRS GSM Zvierat, Voľne žijúcich živočíchov Fotoaparát foto pasce

Záruka a ručenie:

12 mesiacov Záruka. 20 dní peniaze späť. Kúpiť s dôverou!

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. Zašleme vám nové náhradné po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Štítky: hlbšie pro, toslon fishfinder, hlbšie siréna, hlbšie, návnady, lodné gps, ryby finder pre rybolov v ruskej, luky ryby vyhľadávanie, android ryby vyhľadávanie bezdrôtových, wifi rybárske sonar, ryby sonar.

  • Názov produktu: WIFI Bezdrôtové Ryby Vyhľadávanie
  • Sonar Pokrytie: 90 Stupňov
  • Hĺbka Schopnosť: 0,6 M-45M (2feet-147feet)
  • Moc: 3,7 V recahargeable lithuim batérie
  • beží čas: o 5 hodín na jedno úplné nabitie
  • K Dispozícii Jazyk: 12 jazykov nastaviteľné
  • Pracovné Indikátor: Modré svetlo
  • Zisťovanie Rozsahu: 0.6-73 Metrov
  • Prevádzkový Rozsah: 50M(164feet)
  • Sonar Frekvencia: Bezdrôtové
  • Bezdrôtový Wifi Ryby Vyhľadávanie: Android a IOS aplikácie ryby vyhľadávanie
  • Zdroj Napájania: Č. 7 Batéria
  • Indikátor nabíjania: Červené svetlo
  • Nabíjačka: 5v, 500mA
  • Príkon: DC 10-18V
  • Jazyk: Ruský
  • ryby wifi finder: Wifi Ryby finder FF916

Súvisiace produkty