12V 50 cm P5 Biela SMD Auto truck Taxi Zadné okno Posúvanie LED Displej rade bezdrôtový Rýchlo Programovateľné Podporu Nabíjačku do Auta
12V 50 cm P5 Biela SMD Auto truck Taxi Zadné okno Posúvanie LED Displej rade bezdrôtový Rýchlo Programovateľné Podporu Nabíjačku do Auta
Sku: g143739
(0 Recenzie)
Novinka

€79.93

Popis:

Veľkosť rámu: 20 L x H 4 x D 3/5-V (50*9.6*1.5 cm )

List Vysoká: 3 1/5-V

Rozstup: 5 mm Hustota

Hrúbka: len 1,5 cm (Ultra-tenký Dizajn)

Farba: biela Správy

Použitie :Vnútorné,semi - vonkajšie

Prevádzka: wi-fi pripojenie, alebo kábel usb.

Vyrobené pre Vnútorné použitie line správu Nastaviteľná rýchlosť.

Tony účinky a účinky integrované na znamenie.

Životnosť: 100.000 hodín(~ 10yrs), Nízka spotreba energie.

Vodotesný IP úroveň :IP54 (život úrovni vodotesný)

Ďalšie Funkcie Len pre Vás:

16 x96 pixelov, 1536 jasné LED na displeji, jasne. Prispôsobte si správy, čo chcete, zvýrazniť vašu osobnosť, silný spôsob, ako engrain vašu značku vo vašich zákazníkov myseľ

Displej schopnosť : Multi Jazyky,text, číslo, symbol.Veľkosť písma textu správy je nastaviteľná rýchlosť posúvania je nastaviteľný jas displeja je nastaviteľné Podporu Jazyk : anglický / Čínština (Jednoduché a Tradičná) arabčina / hebrejčina / ruština / španielsky / nemecký / francúzsky / Japonské / portugalčina / Thajsko / etc svetový jazyk 5V pracovné napätie! Môžete napájaný AC adaptér a usb kábel. Pri použití v aute, nutné použiť 2A usb nabíjačka do auta pripojiť usb kábel k powered Rolovanie Správu Prihláste sa! Programovateľné správy, Iphone, Android Telefón, Ipad a Tablety, Zadarmo Aplikácie, stiahnuť z App Store a Google Play, Prívetivé a jednoduché použitie vhodnej veľkosti! 20 x 4-palcový, 16W x 96L bodky, podpora až 200 programy, môžete uložiť 2M bytov, podpora multi-jazyk textu, čas a gif/jpg/bmp/png č rastrové obrázky, nie podpora čas odpočítavania,teplota,vlhkosť a plné farebných obrázkov zobrazenie 47 druhov zobrazenie akcií obsahovať statické, nepretržitý pohyb, laser, krytie, prejdite, náhodné, atď, maximalizovať predaj a zákaznícky vplyv; Wi-fi pripojenie programovateľné správy Iphone a Android APLIKÁCIE ( IOS 7.0 a Android 4.0 vyššie ); tiež programovateľné správy pomocou pc softvéru cez usb kábel, pc softvér iba podpory systému Windows, nemôžete podpora Mac Os. Prenosná veľkosť! Plus kovové reťaze, široké použitie v oblasti obchodu, Kancelárie, obchody, Obchod, Auto, s Oknom, písací Stôl, Policu a pod Účinky : 49 druhy displej účinok Multiaction pre zobrazenie, vrátane snehu, sprej, otáčať, posúvať a pod Rôznych rolovanie akcie pre vás výber, ako napríklad blikajúce, statické, posuňte doľava, posuňte do pravej a tak ďalej. pokyny : Správa je programovateľné .Správa môže byť pevné a pohyblivé .Správa je jasná a atraktívne pre reklamy >> užívateľsky príjemné programovanie softvéru a návod, ktorý je priložený, podporu softvéru upgrade pre celok pomocou život Ukladať správy :Podpora mnohých zobrazenie textu úspory Energie : Energeticky efektívne, 4 Nastaviteľné Úrovne Jasu Prevádzkové Napájanie : DC 5v +10% >> Prevádzky napätie +5V ~ +12 V, funguje skvele na počítač, auto ,notebook, power banky, socket. USB kábel a NAPÁJACÍ adaptér v cene. Najlepšie zobrazenie vzdialenosť : 1-10meters Životnosť : 100.000 Hodín Záruka : 1 Rok len.

Jeden set obsahuje:

1) 1x 20" Programovateľné Posúvanie Led Displej

2) 1x USB Kábel + AC Zástrčka

3) 1x Manuál & software

4)1x cigaretový zapaľovač +3 m USB predlžovací kábel

5) 1x Kovový Reťaz

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Štítky: nabíjačka qi bezdrôtové, ihličková max7219, svetelné taxi znamenia, 12 v nabíjací kábel do auta, fashion led displej, scout led 12v, bezdrôtové farebné led, 7 segmentové led biela farba, p6, displej programovateľný.

  • Pixelov: 5 mm
  • Funkcia Zobrazenia: Text
  • Trubice Chip Farba: Biela
  • Diaľkové Ovládanie: Wifi
  • Číslo Modelu: LLDP5-S1696W WIFI+12V
  • Veľkosť Rámu: 500x96x15mm
  • Použitie: Vnútorné
  • Názov Značky: Leadleds

Súvisiace produkty