35pcs 60W Pyrography Stroj Nastaviteľná Teplota Dreva Horák Pyrography Pero Horiaci Stroj Tekvica Remesiel Nástroj Nastaviť 110V/220V
35pcs 60W Pyrography Stroj Nastaviteľná Teplota Dreva Horák Pyrography Pero Horiaci Stroj Tekvica Remesiel Nástroj Nastaviť 110V/220V
Sku: g143802
(3 Recenzie)
Novinka

€27.67 €29.75

Popis:

Package Zahrnuté:

1 x Pyrography stroj

1 x Pyrography pero

1 x Tekvica

1 x Pyrography držiak na pero

30 x Niklu-chrómu zliatiny tipy

1 x Skrutkovač (dotiahnuť pyrography pero)

Funkcie:

Teplota Control - 60W spájkovanie stroj ohrieva rýchlo, z 0-700 stupňov, a presne reguluje teplotu. Kontrolu teploty otáčaním voličom. To zahrieva v doslovný tri sekundy a ochladí sa v 15 sekúnd (drôt nibs). Po stroj je zapnutý, teplota písanie hlavy môže byť rovnako vysoká ako 450 stupňov. Prosím, nedotýkajte sa ho rukou, aby sa zabránilo obarenie strane alebo kože. Držať pero oddelene od horľavých materiálov, aby sa zabránilo požiaru.

Rýchly Ohrev - V vykladané pero, utiahnite tip skrutky byť voľné, a potom tip dve nohy do medi otvor vo vnútri 8 mm, a potom použite skrutky pevne. Nemusíte sedieť čaká nástroj na teplo. Tento drevom nástroj zahreje v priebehu niekoľkých minút. Vhodné pre horúce na rezanie dreva, tekvica, kožené, pšeničná slama, kôra, listy, bambus, atď.

Bezpečný a Vysoko Kvalitné - ABS inžinierstva plastové shell, húževnatosť, vysoká pevnosť, dobrá izolácia, vysoká bezpečnosť a svetlo vážiť. Skrutka zablokovanie prístroja, aby sa spojenie bezpečnejšie a tepla odolať blok tepla vykonáva z pera bod na rukoväť.

30 KS Pyrography Drôt Tipy - 30 drevom, tipy na rôzne druhy spaľovania, aby vaša práca viac zaujímavé. Celý set, príslušenstvo sú kompletné, môžete začať svoju remeselnú činnosť okamžite.

Ideálne Darčeky - To je cenné schopnosti, ktoré môžete použiť na vytvorenie umenie predať, alebo aby darčeky pre priateľov a rodinu. Tento 60W drevom kit robí veľký sviatok alebo narodeninám pre každého, kto sa zaujíma o umenie drevom a spájkovanie. Tým, že tento woodburner, môžete vyjadriť v umeleckých a finančne odmeňovať spôsobmi.

Špecifikácia:

Výkon: 60W

Konektor: USA, EÚ, UK, AU

Inštalácia a ladenie:

1. Vytiahnite držiak na pero, uvoľnite skrutku na hlavu držiak na pero a zatvorte ho .Vložte pero tip do hlavy a utiahnite horné skrutky pomocou skrutkovača

2. Vložte držiak na pero do značky pero rozhranie hostiteľa stroj a otočiť a utiahnite ju.

3. Zapnite hlavný spínač hosť energie.

4. Otočte gombík termostatu, kým sa dosiahne hraničný bod a voltmeter ukazuje napätie Podľa vlastných návyky upraviť príslušné teploty pre pyrography.

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

1. Vyčistite špongiou s vodou pred použitím na čistenie hrot pera.

2. Všeobecne používať pol hodinu odpočívať 20 minút, tak ako na stroj dobrú údržbu.

3. Po použite, prosím, vypnite napájanie a vyberte zátku!

Štítky: horák tip, weld, horák pero, aróma puzdro, pyrograph dreva, pyrography stroja, 12 volt 2 amp, pyrography stroj profesional, woodburner dreva, burning man festival mans.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Zapojte: USA, EÚ, UK, AU
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: FORGELO
  • Výstupný Výkon: 60W

Súvisiace produkty