Escalus Svadobné Srdce Strane 3-Tone Magnetický Náramok Pre Ženy, Zlatá Farba Náramok Dámy Kúzlo Náramky Šperky Darček Náramok
Escalus Svadobné Srdce Strane 3-Tone Magnetický Náramok Pre Ženy, Zlatá Farba Náramok Dámy Kúzlo Náramky Šperky Darček Náramok
Sku: g143835
(1 Recenzie)
Novinka

€6.42 €10.19

Popis:

http://Golstroj.sk/store/1298531

3-Tone Romantický Magnetické Zdravie Dámy Náramok

Magnet: Neodýmu

Počet Magnetov: 7

Náramok, Farba: 3-Tón; Rose Gold + 18K Zlato + Striebro

Pohlavie: Ženy

Najvyššej Kvality

Funkcie: To môže podporiť krvný obeh, zvýšenie metabolizmu tela, uvoľnenie stresu, posilniť vašu imunitu Proti Artritídy, Reumatizmu na Krvný Tlak alebo vaše staré lady starý otec, stará matka starý muž

Ako údržba váš náramok: Nosiť každý deň, ale nenechajte sa dotknite silné kyseliny, zatiaľ čo pri plávaní alebo osprchovať sa, prosím, vzlietnuť. ☆ Prednastavených Doprava Zdarma, Trezor . Efektívne !

ELEGANTNÝ & VÝHODNÉ: Predám Krásne zamatové darček taška a elegantný darčekový box skvelý darček pre väčšinu každú príležitosť (Vianoce / Vianoce, narodeniny, výročie) . Kúpiť Odkaz Odstránenie Nástroj na nastavenie veľkosti v pohodlí vášho domova.

✓ KVALITA ZAISTENÁ - Každý náramok je kontrolovaná kvalita sami, sme hrdí na nášho výrobku a jeho prezentácia pre vás.

"✓ Každý Odkaz s magnetom, Všetko pre Vaccum Pokovovanie, Znižuje bolesti a Bolesti v Zápästí a Prstov Kĺbov Spôsobené Nadmernou "

Dôležité informácie

Bezpečnostné Informácie

Nepoužívajte magnetoterapia, ak ste: s kardiostimulátorom, defibrilátorom, inzulínovej pumpy, alebo akékoľvek iné implantované elektro-medicínske zariadenia; tehotná; dostali lokalizované kortizón injekcie počas posledných 2 týždňov počas istej oblasti.

Právne Prehlásenie

Rovnako ako všetky výrobky magnetoterapia, napriek tomu, spätná väzba od zákazníkov, tieto nároky nie sú klinicky preukázané. Výsledky uvedené sa nemusia nevyhnutne vyskytujú vo všetkých jednotlivcov. Tieto výrobky nie sú určené na diagnostiku, liečenie, zmierňovanie, liečbu alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Description len pre informačné účely a nie je určené na náhradu za poskytnuté rady svojím lekárom alebo iným zdravotníckym pracovníkom.

Vyhlásenia týkajúce sa výživových doplnkov neboli hodnotené FDA a nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby alebo zdravotného stavu.

Pantoscopic : Práca tlak, nedostatok pohybu, telo bude pozitívne a negatívne nabité elektromagnetického žiarenia zmätený, zníženie motor funkcia, tvorba sub-zdravotný stav.

Po sebe : Aktuálne vyrovnávací účinok negatívne ióny, ktoré pozitívne a negatívne poplatky obnoviť rovnováhu tela, tak, aby sa zvýšila telesných funkcií,zlepšenie sub-zdravotný stav. 1. Čo je Magnetická Terapia?

Magnetická terapia je založená na teórii, že keď dodávané priamo na telo magnetické polia môžu stimulovať uzdravenie z škálu zdravotných problémov, Hoci jej zdravotné tvrdenia, ktoré zahŕňajú liečbu roztrúsenej sklerózy, fibromyalgia, artritída, nespavosť, zápal, a dokonca aj rakoviny a ochorenia srdca, tam je málo vedecké dôkazy pre magnetoterapia účinnosť. 2. Ako sa naše Magnetické náramky Fungujú?

Magnetické teória sa točí v tepnách okolo zápästia, ktoré magnety zlepšujú krvný obeh, dáva telo viac živín, ktoré potrebuje v krvi, zlepšenie zdravia prirodzene

Magnetické funkcia:

Účinky na nervový systém

Účinky na cievnu systém

Účinky magnetického poľa na imunitu funkcia

Účinky magnetického poľa na enzymatickú aktivitu 3. Robí účinnosť náramku sa líšia podľa veľkosti dizajn?

Aj keď na veľkosti a tvary náramok líšiť, účinnosť zostáva rovnaký ako neodýmu, v každom náramku okolo 2500 Gauss. (Gauss je jednotka merania magnetického poľa) 4. Môžem použiť magnety okolo môjho počítača a iných elektronických zariadení?

Magnety môžu byť použité okolo počítačové a iné elektronické kancelárske vybavenie s starostlivosť. Nedávajte magnety priamo na počítači. Nedovoľte, aby magnety prísť v zmluve s kreditné karty alebo iné karty, ktoré využívajú magnetické pásy na skenovanie, videokaziet, alebo počítač, diskety,atď. 5. Akýkoľvek vedľajší účinok?

Magnetoterapia je veľmi bezpečné. Svetová Zdravotnícka Organizácia (WHO) má potvrdiť, že statické magnetické polia nepredstavujú žiadne zdravotné riziká vôbec. Bez komplikácií, kedy boli hlásené s jeho správne použitie.

Posilniť jeden imunitný systém a zvyšuje hladiny kyslíka.

Dôležité informácie

Bezpečnostné Informácie

Nepoužívajte magnetoterapia, ak ste: s kardiostimulátorom, defibrilátorom, inzulínovej pumpy, alebo akékoľvek iné implantované elektro-medicínske zariadenia; tehotná; dostali lokalizované kortizón injekcie počas posledných 2 týždňov počas istej oblasti.

Štítky: jewelri, náramok minerálny kameň, zlatá platňa náramok, mosadz pozlátené kúzlo náramok, náramok žena, srdce necklac, slza náramok svadbu, náramok zlatej ženy, boocre cosplay, priame zlatý náramok.

  • Hmotnosť: 20g
  • Položka Druh: Náramky
  • Tvar\vzor: Srdce
  • Názov Značky: Escalus
  • Spona Typ: Prepínač-spony
  • Kovy Typ: Zliatiny zinku
  • Reťazec Typu: Odkaz Reťazca
  • Dĺžka: 17.5cm
  • Materiál: Kov
  • Kompatibilita: 其它
  • Príležitosti: Výročie, Zapojenie, Dar, Party, Svadba
  • Nastavenie Typu: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: MBA141T
  • Funkcia: Zdravé šperky
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Náramky Typ: Reťaz & Odkaz Náramky
  • Štýl: Klasické
  • Pohlavie: ŽENY

Súvisiace produkty