50PC A3 PET Prenos Film Pre Priamy Prenos Film Tlač Pre DST Atramentová Tlač PET Film, Tlač A Prenos
50PC A3 PET Prenos Film Pre Priamy Prenos Film Tlač Pre DST Atramentová Tlač PET Film, Tlač A Prenos
Sku: g144130
(2 Recenzie)
Novinka

€39.09 €42.49

Popis:

DST Atrament základné Informácie

Lepšie vedieť, ako DST - Priamy Prenos Film je nová technológia, ktorá dáva výhodu pre osobu, tlač transfery na výzdobu na bavlna, polyester, 50/50 zmesi, koža, nylon, a viac bez nutnosti stlačte A+B papiere ako v bielej toner tlačiarne. Môže to prevodom na akýkoľvek materiál, odevy. A to je pri T-shirt dekoratívne priemyslu na novú úroveň.

Produkt Výučby

Značka: OCBESTJET Názov Produktu: DTG Ink Film, PET Súbor Priamy Prenos Film Farba: bezfarebný Množstvo:50PC A3 skladovateľnosť: 24months Produkt Advange: Svetlé Farby; Nie Zaniesť; Nové Vylepšené

Ako Dosiahnuť DST Tlač

1.Upraviť jeden Epson tlačiarne na DST Tlačiarne, alebo kúpiť DST tlačiareň od nás. A prípravu Teplej Stlačte stroj, Horúce stlačte sheets, Rúra, AcroRip9.03 software a spotrebný materiál súprava (DST Atrament, Horúce taveniny Prášok, PET Fólie, Vysávač atď.) 2.Inštalácia AcroRIP softvér: - Vypnite Antivírusový - Stiahnuť AcroRIP 9.0.3 potom Nainštalovať - Vylúčiť AcroRIP priečinok v programe Windows Defender Antivirus. - Download Visual C++ potom Nainštalovať - Reštartujte Počítač - Vložte USB Dongle - Otvorte AcroRIP Biela Ver.9.0 - Nastavenie nastavenia a Spustiť Tlač 3. AcroRIP nastavenie, ako atrament nastavenie Tlače farba prvý a Farieb+Biela, atď. 4.Tlač. tlač farebných prvý, potom biele. 5.Powdering. trasenie prášok na PET film, nech taveniny prášok držať tlačený vzor, a potom striasť prebytok taveniny prášok. 6.Sušenie a topenia. Dajte film do Rúry, nastavte teplotu na 140-150℃, pečieme na 3-5 minút. po upečení, skontrolujte, či topenia je dobre. 7.Stlačením. Po kontrole, že topenia je dobré, dať tlačené film na pripravené T-shirt, potom dal jedno teplé stlačte listu na film a potom stlačte. Horúce stlačte teplota je 160-180℃, a čas je 10-20 sekúnd.(O horúce lisovanie plechov, odporúčame používať Teflón list, pergamenu, alebo sulfátový papier. Na Teflón list dáva vytlačiť Lesklý Povrch, Pergamen papier dáva vytlačiť Semi-Gloss Povrch, a kraft papier dáva vytlačiť Matný Povrch. ) 8.Sa T-shirt a trhať film. (Všetky parametre sú len pre referenčné účely)

Čo je v Balení

50PC A3 DST Prenos Filmu

Štítky: dtg atrament, dst atrament, hp atramentové tlačiarne, dst tlačiareň, epson p8000, dst, tlačiareň, uv tlačiarne a3, dst tlač stroj, pet prenos.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značky: epson
  • Použitie: Platné Pre bavlna, polyester, 50/50 zmesi, kože, nylon
  • Druh: Atramentová Náplň Auta
  • Veľkosť: A3
  • Číslo Modelu: Pre DST Tlačiareň
  • Názov produktu: Film Prenos Atramentu, DST Atrament
  • Názov Značky: OCBESTJET
  • farba: bezfarebný
  • Kompatibilné Tlačiarne 1: Pre Všetky DST Tlačiareň
  • Čas Použiteľnosti: 12 Mesiacov

Súvisiace produkty