5 Stanovuje Veľa Alice Nehrdzavejúcej Ocele Jadro Nikel Striebro Husľové Struny A703
5 Stanovuje Veľa Alice Nehrdzavejúcej Ocele Jadro Nikel Striebro Husľové Struny A703
Sku: g144346
(2 Recenzie)
Novinka

€10.49 €11.05

Popis:

5 Stanovuje Veľa Alice Nehrdzavejúcej Ocele Jadro Nikel Striebro Husľové Struny A703 E-1. Nehrdzavejúcej Ocele-2. Oceľového jadra,nikel striebro rany D-3. Oceľového jadra,nikel striebro rany G-4. Oceľové jadro,nikel striebro rany

Produkty: Guangzhou Romantika Hudobné Nástroje Co.S.r.o. Značka: Alice Model: A703 Množstvo: 10 Nastaviť Kompatibilné Modely: Husle Záruku: Ak nie ste spokojný s tým v žiadnom prípade, sa môžete vrátiť k nám do troch týždňov od zakúpenia na 100% vrátenie peňazí. A my vám ponúkame doživotnú bezplatnú opravu (prepravné náklady vylúčené). Spoločnosť: Song Chung Hudobný Nástroj Co. Ltd., je rodina vlastní a prevádzkuje spoločnosť, ktorá bola založená začiatkom roku 1990 v Provincii Hebei , Čína . Všetky naše sláčikové nástroje – husle, violas, cellos a basy sú hand-made Majster Pieseň Tieji a jeho učňov. Máme prístup k najlepším dreva v Číne 's panenské lesy, ktoré je potom prirodzene sušené pre päť až dvadsať rokov. A smrek top, javor späť, boky a zvitky všetky naše husle sú ručne vyrezávané. Pieseň huslí sú dobre prijímané v Číne a na celom svete. Naše husle nielen vytvárajú bohatý a nádherné tóny, ale sú krásne v ich appereances.

Štítky: kolofónie husle kolofónie, brada zvyšok husle, umiestnenie husle bradou zvyšok, zadarmo nikel, husľové struny sady, husle náhrdelník, husle dvojité prípade pevného, string husle, android flash, peg husle.

  • Použitie: Husle Použitie
  • Názov Značky: STJ