Všetko V Jednom Vzduchu dieselov Ohrievač 1KW-8KW Nastaviteľné 12V Jeden Otvor Auto Ohrievač Pre Nákladné vozidlá Motorové-Domy Lode Bus +LCD tlačidlo Prepnúť+Diaľkové
Všetko V Jednom Vzduchu dieselov Ohrievač 1KW-8KW Nastaviteľné 12V Jeden Otvor Auto Ohrievač Pre Nákladné vozidlá Motorové-Domy Lode Bus +LCD tlačidlo Prepnúť+Diaľkové
Sku: g144512
(2 Recenzie)
Novinka

€99.72 €112.04

Popis:

5/8kw Naftový Ohrievač Vzduchu, Všetko v Jednom 12V Diesel Parkovanie Ohrievač Naftový Ohrievač s Digitálny Monitor Časovač pre Karavany RV Autobusov a Prívesov

Package :

1 X Ohrievač Vzduchu Hosť

1 X Lcd Tlačidlo Prepnúť

1 X Diaľkové Ovládanie

2 X Príjmu Rúry

1 X Výfukové Potrubie

6 X Olej Potrubia Spoločné

1 X Vzduchový Filter

1 X Návod

Popis:

1.Môže byť prevádzkované na Vysokých nadmorských Výškach, Ako 1 500 Metrov Nad Morom.

2. Diaľkové Ovládanie Ohrievač Môže Byť Pripojený K Prepínaču.

3.Na Kúrenie je možné použiť pre Ohrev Kabíny Nákladných Vozidiel, Dodávky, Skladovanie Batérie Autá A Všetky Druhy Iných Vozidiel.

4.Možno Eliminovať Okne Námraza;Environmentálne Produkt, Nízke Emisie, Nízka Spotreba Paliva; Ohrievač Výfukové Emisie Spĺňajú Euro Iv Motora Emisie Požiadavky.

5.Kompaktná Konštrukcia, Jednoduchá Inštalácia, Dá Rozobrať Na Nové Auto, Keď Nahradiť Vozidla.

6.Prchavé Technológie, Pri Keramické Zapaľovanie Plug Bude Palivom Odparí Do Plynu, Rýchlo Zapaľovanie, Úplné Spaľovanie.

7.Využívame Najmodernejšie Automatické Ovládanie Technológia , So Spoľahlivým Abnormálnych Podmienok.

8.Palivo, Elektrina, Teplotu Je Možné Nastaviť Ľubovoľne.

9.Nový Ohrievač Vzduchu Je Druhá Generácia Inovované Produkty. Lietadlo Na Zachovanie Pôvodnej Hospodárskej A úsporných Otepľovania Na Základe Charakteristík Zvýšenia Diaľkové Ovládanie Funkcie, Aby Kontrola Prevádzky a Ďalšie Jednoduché A Pohodlné. Na Zvýšenie Fixný Držiak, Zostatok Obežné Koleso Ventilátora Otáčania Viac Stabilné, Zníženie Hluku.

10.Jednoduchá Inštalácia, Ekonomické A Pohodlné. Môže byť použitá ako Okno, Sklo Odmrazovanie, Ale Aj Pre Kabíny, Štúdio, Kabína Tepelnej Izolácie Služby.

Špecifikácie Produktu:

Výkon: 5 000w/8000w

Napätie: 12v

Farba: Červená

Veľkosť: 42*41*15.5 cm

Spotreba Paliva: 0.1 Litrov Za Hodinu Olej

Diaľkové Ovládanie Účinná Vzdialenosť: 100 M

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: webasto, diesel mužov, auto tepla, naftový ohrievač vody 12 v, ih indukčný ohrievač, 12v naftový ohrievač, ohrievač vzduchu, 12v webasto, 12v ohrievača, obytné karavany.

  • Prepnúť Typ: LCD Prepínač
  • Položka Hmotnosť: 11kg
  • Položka Výška: 15.5cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Palivo: Diesel
  • Špeciálne Funkcie: auto kúrenie
  • Položka Šírka: 41cm
  • Časti: Ohrievač Core
  • Moc: 5000W / 8000W
  • Položka Druh: Vykurovanie & Fanúšikov
  • Položka Dĺžka: 42cm