Super Hrdina Black Panther Avengers Balón Tému Banner Nastaviť Latexové Balóny Deti Narodeninovej Party Dekorácie, Detské Sprcha Balón
Super Hrdina Black Panther Avengers Balón Tému Banner Nastaviť Latexové Balóny Deti Narodeninovej Party Dekorácie, Detské Sprcha Balón
Sku: g144541
(1 Recenzie)
Novinka

€8.79 €18.72

Popis:

Názov: Superhrdina balón nastaviť

Farba: Ako je znázornené

Špecifikácia:

nastavenie: Banner 1PC+28pcs balón+2 rolky 5 m pás s nástrojmi

súbor B: Banner 1PC+20pcs balón+2 rolky 5 m pás s nástrojmi

Materiál: latex

Balenie: taška funkcie opp

Pouţiť: narodeninovej party, svadobné dekorácie, udalosti, dekorácie, shop, dekorácie, prázdninový dekorácie, hračky pre deti, atď.

Poznámka:

1. Pretože latexový balón je vyrobený zo špeciálneho materiálu, vôňa je trochu silná, keď je prijaté, ale to je neškodný pre ľudské telo. Môže byť umiestnený v vetrané miesto a pomaly sa rozptýliť.

2. Pri nafukovanie, uistite sa, že nájdete správnu inflácie metóda, nie prudko zvýšilo, tak, že silné plynu spôsobí, že balón sa do prasknutia.

3. Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie.

4. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov,vďaka za pochopenie.

Konfety sequin balón triky:

Na konfety sequin balón môže byť trela na vlasy alebo koberec vytvárať statickú elektrinu, tak, že papier odpadu v balón môže byť pripojená na balón, aby sa balón vyzerať krajšie.

Štítky: dekor veľkonočné, 3 veľkonočné dekorácie, balón, black panther skupina kostýmy, halloween dekorácie, hračky, kompletné dekorácie nastaviť, modrá balónikov dekorácie narodeniny, marvel pulóver, svietidlo papier, carnaige marvel obrázok.

  • Materiál: Latex
  • Príležitosti: Deň matiek
  • Názov Značky: marvel
  • vzor: BODKA
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: kh

Súvisiace produkty