Akcia Fotoaparát Hlavou popruh mount Pre Go Pro SJ5000 Šport Fotoaparát
Akcia Fotoaparát Hlavou popruh mount Pre Go Pro SJ5000 Šport Fotoaparát
Sku: g144582
(0 Recenzie)
Novinka

€3.10 €3.98

Popis:

Všetky súčasti Anti-Sklzu Šnúrkou všetky kompatibilné. namontované na hlavu používať , môže byť namontovaný na prilbu a elastické, nastaviteľné, aby sa zmestili rôzne špecifikácie hlavový most , proso GOPRO ant fotoaparát pohybu modely SJCAM hlavy upevňovacích pásov . HD pohybu kamery nosiť na hlave funkcie GoPro špeciálny typ svetlomet svetlometu pevná pás môže byť stanovená na bezpečnosť klobúk alebo hlavu s jednej univerzálnej veľkosti GoPro Hlavou Popruh Mount GoPro nastaviteľné zariadenie pevnej polohy pevného nylonového pásu a polykarbonátu zariadenie dizajn, pevná pás na zadnej strane. Všetky súčasti Anti-Sklzu Šnúrkou všetky kompatibilné.

namontované na hlavu používať , môže byť namontovaný na prilbu a elastické, nastaviteľné, aby sa zmestili rôzne špecifikácie hlavový most , proso GOPRO ant fotoaparát pohybu modely SJCAM hlavy upevňovacích pásov .

HD pohybu kamery nosiť na hlave funkcie GoPro špeciálny typ svetlomet svetlometu pevná pás môže byť stanovená na bezpečnosť klobúk alebo hlavu s jednej univerzálnej veľkosti GoPro Hlavou Popruh Mount GoPro nastaviteľné zariadenie pevnej polohy pevného nylonového pásu a polykarbonátu zariadenie dizajn, pevná pás na zadnej strane.

dizajn a kontakt s pokožkou spoľahlivejšie GoPro extrémne športy fotografie nevyhnutné vybavenie hlavový most kompatibilné Kameru.

Materiál:ABS

farba:čierna

Package:1 head Mount popruh

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: legíny pre fitness ružová, 3 kus telocvični súbor ženy, huanyu, nos obuvi, skladacia fľaša na vodu pre deti, nízky pás krátke, sweatpant pre ženy, šport top, nohu šport, legíny pre jogy push up.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: TCES
  • Druh: Akčné Kamery Príslušenstvo Súpravy
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: Iné(Ostatné)
  • Názov Značky: FGHGF

Súvisiace produkty