Drzý a štýlový, ultra-svetlý chodník bežecké a turistické gamaše
Drzý a štýlový, ultra-svetlý chodník bežecké a turistické gamaše
Sku: g1447
(2 Recenzie)
Novinka

€10.63

Popis:

MÉDIUM: dámske topánky veľkosť 9.5-11, pánske topánky veľkosť 7.5-9. (Teľa obvod: 7.5"-10.25")

VEĽKÉ: dámske topánky veľkosť 11.5-13, pánske topánky veľkosť 9.5-11. (Teľa obvod: 8" - 11.5"), Prečo Sú Gamaše Dôležité?

Úprimne, niekedy nie. Vlastne som túru v šortky a turistické sandále veľa času. Aj na dlhšie výlety, nosím topánky a nohavice bez turistika gamaše.

Drvivá väčšina turistiky a turizmu sa vykonáva v dobre vychodených chodníkoch a vyhnúť sa skaly scrambles a ťažké kefa takmer úplne. Pri príležitosti narazíte na niektoré tŕne alebo potrebujete bushwhack trochu, topánky a ponožky alebo nohavice často poskytujú adekvátnu ochranu. Príliš mnoho ľudí si psyched sa na výstroj a ísť clunking okolo lese tieto zbytočné shin stráže.

AVŠAK, existuje veľa podmienok, ktoré si vyžadujú ochranu, než si nohavice a topánky môže ponúknuť. Gamaše pomôže udržať vaše nohy v bezpečí a pomôže vychutnať si čas vonku v týchto viac extrémnych podmienkach. Konkrétne, gamaše môže pomôcť:

1) Blok Trosiek. Pre dlhé vzdialenosti turizmus, to je #1 dôvod na použitie gamaše. Som prechodil niekoľko sto kilometrov na Appalachian Trail, než si uvedomil, ako často som bol zastavenie na odstránenie kamienkov z mojej topánky. Ihličia boli horšie a spôsobené úlomkami. Ultralight gamaše boli riešenie môjho otravné čistenie zvyškov pre ostatné 2,000 km.

2) Štít Vašich Nôh. Najmä na rock scrambles a hustý ker. Ak ste prechádzajúcej drsné kamene alebo orbu cez púšť pevnosť, vaše nohy budú trvať bije. Nohavice by mohol byť skartované a vaše nohy by mohli byť vystavené. Budete chcieť nejakú ochranu.

3) Kanál Dážď Odtok. Tie dlhé nohy tvoje sú ideálne zúženia pre dážď kanál nadol do čižmy alebo topánky. Mokré topánky a nohy môžu byť nebezpečné v zime. Gamaše môžete presmerovať dážď zo spojenia vo vašich topánkach. Poznámka, v teplom počasí, som tvrdia, že mokré nohy sú len jeho časť - použiť priedušný chodník pretekárov a zachovať pešiu turistiku.

4) Izolácia. Za namočili, vaše nohy a členky by mohol použiť extra izolačná vrstva v zime. Nepremokavé gamaše pomôcť odraziť ľadu a snehu z zber. Čím silnejšie návlek, tým lepšia izolácia.

Informácie O Firme

Kto sme:

môžete sa dozvedieť viac o http://www.bandanas-supplier.com FAQ

Keď sme si zobraziť tovar:

1. zašleme tovar v 7days. 1. ak Čína príspevok Mail: 30-60days 2. Ak Golstroj.sk Šetrič doprava: 15-20days 3. Ak Golstroj.sk Premium Poštovné: 4-10days

Štítky: lampa chodiť, arizona chodník bežecká, blinker viedol motocykel, muži sexy nástroje, nálepku hikking, taška chodník, turistika príslušenstvo deti, návlek, lyžiarske gamaše turistika, multitul.

  • Ľahký: Áno
  • Obsahuje: jeden pár gamaše a jeden kus štít na tvár
  • Veľkosť:
  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • Výroba zaťaženie: 10days
  • stálosť farieb: Úroveň 4
  • Funkcia: Odvod vlhkosti , mäkké, priedušné
  • ODM: Vitajte
  • Veľkoobchod: Vitajte
  • Materiál: 200gsm Strečové tkaniny alebo lycra
  • Min: 100 párov

Súvisiace produkty