Veľkoobchod 1440pcs 0.7*10 cm Keratínu Lepidlo Palice,fusion lepidlo, hnedá, blond, čierne a transparentné blondína, 4 voliteľné farby
Veľkoobchod 1440pcs 0.7*10 cm Keratínu Lepidlo Palice,fusion lepidlo, hnedá, blond, čierne a transparentné blondína, 4 voliteľné farby
Sku: g144798
(0 Recenzie)
Novinka

€208.32

Popis:

konektor typu

Veľkoobchod 1440pcs 0.7*10 cm Keratínu Lepidlo Palice,fusion lepidlo, hnedá, blond, čierne a transparentné blondína, 4 voliteľné farby

1440pcs--120packs*12pcs/balenie lepidla palice

Qty: 120packs 1440pcs keratínu lepidlo lepí na teplú vopred sklopiť predlžovanie vlasov

Veľkosť: 0.7*10 cm(priemer*dĺžka), 12pcs/pack/farba

Teplota : 170-180 celzia

Farba: blond, čierne, hnedé, transparentné blond

Min množstvo 12pcs/farba

Máme farieb čierna, hnedá, blondína. transparentné blond je k dispozícii, môžete Si vybrať rôzne farby, stačí nechať odkaz v poradí stránke, prosím. Ak žiadna správa doľava, budeme loď náhodne .

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 Hviezdičiek ak ste satified s našimi tovary a služby. Starostlivosť o zákazníka je našou najvyššou prioritou, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami po nákupe od nás, prosím, nenechávajte neutrálne alebo negatívne spätné väzby po prvé , sme vždy pripravení ponúknuť naše najlepšie služby pre vás, takže prosím, kontaktujte nás, aby sme vám mohli pomôcť vám vyriešiť všetky problémy v správnej ceste. Skontrolujte položky, potom, čo dostanete na pozemok, ak nie ste spokojní s položkami, prosím, don?t ich používať a obráťte sa na nás pre vrátenie, Upozornenie: pre použitý alebo poškodený položky z dôvodu vášho dôvodu sme vyhrali?t prijímať položky vrátenie; Prepravné poplatky sú poplatky sa nevracajú.

1. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, aké ďalšie náklady, ako napríklad dovozné clo bude pred ponúkanie/nákup.

2. Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore ? nepleťte si ich pre ďalšie poštovného.

3. Môžeme nastaviť rôzne ceny pre rôzne oblasti, ktoré určite môžu zachrániť náklady rovnako tak, ako je to možné.

4. Prosím, uistite sa, poskytnúť nám pravdivé, presné a podrobné dodaciu Adresu (meno, telefónne číslo a adresa sú potrebné)

1 .Všetky položky sú skladom, a expedovaný k vám čo najskôr vašej platby prijímajú.

2 upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a sviatkov sú expedované nasledujúci pracovný dní.

3. Prosím, uveďte vaše požiadavky, ako sú farby, obaly, typu konektora atď, na Golstroj.sk Obchodného Manažéra alebo e-mail, keď ste uskutočniť platbu.

4. Sme NIE je zodpovedná za akékoľvek omeškania z dôvodu dopravcu nešetrné zaobchádzanie, colné odkladu, alebo akékoľvek iné okolnosti, ktoré sú mimo našej kontroly.

5. Kvôli vlastnej vôle, balíky zaslané na ruskej/Brazília môže trvať viac dní. Pre balíky v držbe colný úrad, nemôžeme prevziať žiadnu zodpovednosť za problém, pretože to, ako sa miestne politiky ide, prosím pochopiť.

6. Nemáme loď do Argentíny.

1. Akceptujeme platby pay-pal, cez Viazaný, Víza, Peniaze rezervácie a Western Union. Ak chcete platiť iným spôsobom, neváhajte nás kontaktovať.

2. Kupujúci by mal poslať platbu čo najskôr, a potom by sme mohli odoslať položku, aby ste v čase.

3.Celková Splatná Suma je Konečná Aukčná Cena plus Poštovné poplatky.

4. Ak nesúhlasíte naše pravidlá a poplatky za dopravu, prosím, nenechajte si cenovú ponuku.

5. Prosím, aby platby a poskytnite nám Overený dodaciu adresu čo najskôr, v snahe získať rýchly servis.

Prosím, neváhajte ma kontaktovať, ak budete mať otázku na vyplatenie platby.

1.Sme profesionálny výrobca a profesionálny dodávateľ v 100% ľudské vlasy rozšírenia, salón nožnice, salón nástroj, vlasy, kulmy na vlasy, nástroje, predlžovanie vlasov nástroje, módne doplnky do vlasov a iné kozmetické výrobky.

2.Mohli by sme ponúknuť vlastnú výrobu, budú spĺňať vaše špeciálne požiadavky.

3.Budeme poskytovať čo najlepšie služby pre všetkých našich zákazníkov!

konektor typu

Štítky: 24 v mini chladič, barbie dieťa nastaviť, , axiálne lagers 6 mm, zviera mačka accse, živočíšne uhlie koberec, androide kyocera, batéria mp3 3 7v, bicykel 29 michelin, 500 kusov mount.

  • Číslo Modelu: HT001
  • Množstvo: 120packs
  • Čistá Hmotnosť: 65g/taška
  • Teplota: 170-180 celzia
  • Veľkosť: 0.7*10cm(Diameter*Length)
  • farba: Hnedé, Blond, Čierne, Transparentné Blond
  • Balenie: Pvc taška
  • miesto pôvodu: Zhejiang, Čína(pevninská časť))
  • Materiál: PA živice
  • Dodacie Lehoty: 2-3 dní

Súvisiace produkty