7 Štýl Rodiny Šteňa Drevené Rezbárstvo Ozdoby Home Office Desktop Dekorácie Mužov, Ženy, Chlapcov A Dievčatá Starých Ľudí Kreatívne Darčeky
7 Štýl Rodiny Šteňa Drevené Rezbárstvo Ozdoby Home Office Desktop Dekorácie Mužov, Ženy, Chlapcov A Dievčatá Starých Ľudí Kreatívne Darčeky
Sku: g144877
(0 Recenzie)
Novinka

€5.60 €9.34

Popis:

7 Štýl Rodiny Šteňa Drevené Rezbárstvo Ozdoby Home Office Desktop Dekorácie Mužov, Ženy, Chlapcov A Dievčatá Starých Ľudí Kreatívne Darčeky

Odrážky: 1、lways Byť so Mnou: psa rodiny rezbárska výzdoba, naše drevené psov a znaky, ktoré symbolizujú rodinné alebo priateľské. Používajú sa aj ako suvenír alebo vzhľadom na tých, ktorí zdieľajú duchu priateľstva a lásky.

2、Materiály a Spracovanie: 100% ručne vyrezávané prírodného masívneho dreva, pomocou skvelého rezbárska vyhotovením, ktorý jednoducho a intuitívne zobrazuje pocity medzi nás a psa.

3、Vítané domáce Zvieratá zlúčenie Rodiny: obrázok psa môže byť aj vytvorená s inými rodina sa snaží vytvárať rodinné skupiny, ktoré môžu byť umiestnené na rôznych miestach.

4、Skvelé Darčeky: Ručne vyrezávané drevorezbárstvo dekorácie, vhodné ako darčeky a zberateľské pre svojho milenca, priateľov, deti, kolegovia, otca, matky alebo sebe. Balené v pripravenom darčekovej krabičke.

5、Skutočnej Veľkosti: Ako je znázornené na obrázku, pripravená na zobrazenie na pult, stolík alebo krbovej rímse. Na čistenie, utieranie prachu off s mäkkou kefkou alebo handričkou. Vhodný na Valentína, Deň matiek, Deň otcov, Deň Detí, Deň Vďakyvzdania, Vianočné, svadobné, kolaudačné párty a iné rekreačné darčeky.

Funkcie:

1. Vždy Sa so Mnou: psa rodiny rezbárska výzdoba, naše drevené psov a znaky, ktoré symbolizujú rodinné alebo priateľské. Používajú sa aj ako suvenír alebo vzhľadom na tých, ktorí zdieľajú duchu priateľstva a lásky.

2. Materiály a Spracovanie: 100% ručne vyrezávané prírodného masívneho dreva, pomocou skvelého rezbárska vyhotovením, ktorý jednoducho a intuitívne zobrazuje pocity medzi nás a psa.

3. Vitajte domáce Zvieratá zlúčenie Rodiny: obrázok psa môže byť aj vytvorená s inými rodina sa snaží vytvárať rodinné skupiny, ktoré môžu byť umiestnené na rôznych miestach.

4. Skvelé Darčeky: Ručne vyrezávané drevorezbárstvo dekorácie, vhodné ako darčeky a zberateľské pre svojho milenca, priateľov, deti, kolegovia, otca, matky alebo sebe. Balené v pripravenom darčekovej krabičke.

5. Skutočnú Veľkosť: Ako je znázornené na obrázku, pripravená na zobrazenie na pult, stolík alebo krbovej rímse. Na čistenie, utieranie prachu off s mäkkou kefkou alebo handričkou. Vhodný na Valentína, Deň matiek, Deň otcov, Deň Detí, Deň Vďakyvzdania, Vianočné, svadobné, kolaudačné párty a iné rekreačné darčeky.

Špecifikácie:

Materiál: drevo

Štýl: 7 štýlov

Veľkosť: ako je znázornené

Vhodné pre: inovatívne darčeky pre mužov, ženy, chlapcov a dievčatá v domácej kancelárii.

Balenie Zoznam:

1*Drevené Rezbárstvo Dekorácie

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Štítky: rodina drevené remeselné dekorácie, drevo rodiny socha dekorácie, drevo vintage ozdoby, stolička, stôl dievčatá, drevorezbárstvo ozdoby vták, starožitný domov, izba dievča stôl, drevo jeleň ozdoby, dievča tabuľka stôl, antiqu.

  • Drevené Ozdoby Rezbárstvo: Drevené Rezbárstvo Dekorácie
  • Štýl: Moderné
  • Materiál: Drevo
  • Druh: Drevorezbárstvo ozdoby
  • Typ 2: Plochy príslušenstvo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: Zviera
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Typ 1: Remeselné darček

Súvisiace produkty