1 lot Hrnú Stroj Prenosné Statickej Trávy Hrnú Aplikátor Rozšírené Diorama O HO N Model Scenérie Krajiny Výsadieb
1 lot Hrnú Stroj Prenosné Statickej Trávy Hrnú Aplikátor Rozšírené Diorama O HO N Model Scenérie Krajiny Výsadieb
Sku: g145010
(4 Recenzie)
Novinka

€45.53 €53.56

Popis:

Popis Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné. Tento prenosný mini hrnú stroj je ľahký, ľahko ovládateľný. Obvod vo vnútri rukoväte s nízkou stratový výkon a vysoká výstupného napätia, robí to hrnú stroj veľmi silné hrnú kapacity. Veľký stroj, aby tráva hrnú na stavbu modelov. Je NÁM elektrickej siete,ak potrebujete sieťový adaptér,prosím zanechať odkaz v Golstroj.sk poznámka po dokončení platby.A je lepšie, ak chcete poslať správu, aby nám pripomínajú. S pecifications :

Značka:evemodel. Protišmykové rukoväte z vhodná veľkosť pre pohodlné uchopenie. Mini hrnú stroj, praktický a prenosný s umelecký tvar. Pevný a odolný ABS plast materiál. Silný hrnú energie. Potreby 1 x 9v batérie, ktoré nie sú zaradenie. Veľký stroj, aby tráva hrnú pre výsadieb modely, krajiny modely, stavebné modely. Overlong pracovný život s jej nabíjateľná batéria dizajn. Celková dĺžka: Cca. 9.65 palec/24,5 cm. Fľašu priemer: Cca. 3.15 cm/8 cm. Rukoväť priemer: Cca. 1.81 palec/4.6 cm. Poznámka: Tento stroj by mali byť uchovávané mimo dosahu detí v prípade úrazu elektrickým prúdom; aj dospelí by si mali dávať pozor pri používaní tohto prístroja. Prosím, postupujte podľa krokov a myseľ Bezpečnostné Upozornenia v Pokyne. Prosím, pozrite si Pokyny pre podrobnejšie informácie.

Hrnú Kroky: Dať pol fľaše trávy hrnú. Dajte vysokého napätia drôt visí na fľaše ústa tak, že sa to spája s drôtom, sieťovina a tak v energization štátu. Kabát s gluewater na povrchu, kde chcete hrnú. Vložiť uzemňovací vodič sa na mieste v blízkosti hrnú povrchu. Posuňte prepínač napájania na. Stlačte prevádzky tlačidlo a vlny hore a dole. Tráva hrnú bude padať vertikálne s statické. Tráva hrnú sa vertikálne a dobre proportionedly šíriť na lepidlo-potiahnutý povrch.

Poznámka: Zariadenie pracuje s vysokým napätím (5,000 voltov). Nedvíhajte mriežka keď je zapnutý. Nedržte uzemňovací kábel na mriežke. Uchovávajte prístroj v suchu. Nie otvorte jednotku. Pre dospelých, nie pre deti do 14 rokov . Package zahrnuté: 1 x Mini hrnú stroj (z cestnej obmedzenia,batérie nie sú zaradenie.) 1 taška, zelená hrnú. 2 kusy sito. 1 X štetec. 1 X napájací adaptér. 1 X anglického manuálu.

Fotografie Zoznam

Platby

Akceptujeme Alipay tu všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa, je správne, predtým, než vykonáte platbu.

Doprava položka(y), bude odoslaný Letecky z Hong Kong a Čína. Položka(y) bude odoslaný do 2 pracovných dní po platby prijaté. Približný Čas Doručenia

Dodacia Lehota

Krajín

15 ~ 20 dní

Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo, Kanada, Austrália a Nový Zéland

15 ~ 25 dní

Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko, Holandsko, Belgicko, Rakúsko a Švajčiarsko

20 ~ 28 dní

Zvyšok sveta *Dodacia lehota môže byť dlhšia, ak je položka(y) byť kontrolované colné*

Podmienky Predaja vrátenia Ak dostanete chybný item(s), láskavo nás o tom informovať do 7 dní. Budeme vás návrate návod na ich výmenu. Položka(y) musí byť vrátený s plne zabalený materiál bez používa. Volebný prepravné náklady, ktoré bude vaše náklady. Akonáhle obdržíme vašu návrate jednotky, budeme skúmať jednotku, a to do 7 dní. My vám potom zašleme úplne nová jednotka na naše prepravné náklady. Vlastné Dane A malé parcely by byť menej pravdepodobné, uložila dane alebo cla podľa colných. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: diorama, vlak ho meradle 187, EC2, ho zmenšený model vlaku motory, nastaviť vlak ho, diorama auta, n rozsahu vlak, ho meradle, materiály architektúra modely, dioráma model 118.

  • Plastové Typ: PC
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: ho meradle
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Množstvo Položiek v Set: 1
  • Pohlavie: Unisex
  • Upozornenie: nemôže jesť
  • Rozsahu: 1
  • Tému: Budovy
  • Číslo Modelu: GJ06
  • Materiál: Plastové