Farba 170 stupňov Široký Uhol Nepremokavé HD Objektív Cúvaní Kamera CCD reverz spätného kamera pre Univerzálne nočné videnie kamery
Farba 170 stupňov Široký Uhol Nepremokavé HD Objektív Cúvaní Kamera CCD reverz spätného kamera pre Univerzálne nočné videnie kamery
Sku: g145159
(0 Recenzie)
Novinka

€11.62

Popis:

Farba 170 stupňov Široký Uhol Nepremokavé HD Objektív Cúvaní Kamera CCD reverz spätného kamera pre Univerzálne nočné videnie kamery

Hlavné funkcie:

1, Univerzálny Spätné Záložný Fotoaparát

2, 170 Stupňov široký pozorovací uhol

3, Die cast Kovového krytu

4, Malý a kompaktný dizajn

5, Úplne vodotesný bývanie

6, Kovové anti-theft držiak

7, Jednoduchá inštalácia pre inštalatérov

8, Nízka citlivosť na svetlo fo 0,5 Lux

9, Reverzné obrázok

10, Farba: Čierna

11, Vyžaduje 12V DC napájanie

Technické Špecifikácie:

1, TV Systémy: NTSC / PAL

2, obrazových Senzorov: Farebný CMOS

3, Celkový Počet Pixlov: 688 * 488

4, Rozlíšenie: 480 TV Riadkov

5, Objektív: 2.8 mm

6, Video Výstup: 1.0 vp-p kompozitné video na 75ohm

7, Napájanie: DC 9V-15V

8, Prevádzková Teplota (Deg. C) -30o C ~ + 70o C

9, Vode Odolná, Anti-Shock

Platby:

1. Prosím, použite Golstroj.sk Escrow Služby, aby vašu platbu.

2. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa osobitnej platby, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Import Dane:

1. Suma, ktorú zaplatíte, k nám len zahŕňa položky cenu a prepravné náklady.

Nie sme zodpovednosť za žiadne dovozné dane, colné odbavenie poplatky, colné omeškania a iných platieb.

2. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sme pomohli našim zákazníkom minimalizovať riziko platenia Daní, ale nie je zodpovedná za akúkoľvek kupujúci miestny dovozné dane alebo colného odkladu.

Ďakujeme za vaše porozumenie a spoluprácu.

Zásielky Pozornosť:

1. Zabezpečíme prepravy do 3 až 5 pracovných dní po tom, čo sme potvrdili platby.

2. Ak dodaciu adresu nájde vo vzdialenej oblasti, kupujúci možno vyzvaní na zaplatenie.

3. vzdialenej oblasti poplatok. Budeme vás informovať pred odoslaním položka von.

4. Čas dodania nezahŕňa víkendy a festival.

5. Uveďte vaše celé adresa doručenia, telefónne číslo a psč na Golstroj.sk. Poštovné do Brazílie, prosím, povedzte nám svoje daňové identifikačné číslo (ID).

6. Sledovacie číslo bude e-mailom na vás, akonáhle sme odoslali objednávku. Ak existuje akékoľvek omeškania, môže to byť spôsobené tým, zlé počasie alebo vlastné inšpekcie. Ak stále nie je možné prijímať položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Vrátenie a vrátenie:

1. Ak zistíte, že váš produkt je odlišné od objednávky podané po obdržaní tovaru, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní a požiadať o vrátenie alebo výmenu. máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

5. Prosím, vráťte produktu a všetky originálne diely a príslušenstvo.

6. Prosím, vráťte skrutky v hornej časti stroja, aby sa zabránilo pohybu škody. Ak akékoľvek poškodenie výrobku spôsobené dopravou, je kupujúci zodpovedný za náklady na opravu.

7. Prosím, nenechajte lode von cez DHL, EMS alebo FedEX, stačí si len vybrať tú najlacnejšiu, ako je vaša krajina príspevok.

Guarntee:

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: pomlčka cam s kondenzátorom, TOSCA, e70 senzor, dvr volvo, subaru outback objektív, subaru objektív svetlo, fotoaparát daewoo, objektív pre opel, video volvo, e83 zrkadlo.

  • Typ Alarmu: Príslušenstvo
  • Auto Maker: daewoo
  • Názov Značky: safetyleader

Súvisiace produkty