1D 2D Čiarových kódov, Mobilné Skenovanie čiarového kódu USB 1.8 m Kábel Čítačky čiarového kódu pre Supermarket POS
1D 2D Čiarových kódov, Mobilné Skenovanie čiarového kódu USB 1.8 m Kábel Čítačky čiarového kódu pre Supermarket POS
Sku: g145244
(0 Recenzie)
Novinka

€10.20

Popis:

Predajné Miesto

1D/2D čiarových kódov

Predbežné Oznámenie o nákupe

Pretože rôzne krajiny majú rôzne daňových politík, povedzte nám, Prosím, uvedené hodnoty pri objednávke alebo e-mail nás a dajte nám vedieť ([email protected]). Ak nie je možné zanechať odkaz na nás informovať o fakturovaná suma dopravy, budeme deklarovať hodnota nižšia ako skutočná cena pomôcť kupujúceho, aby sa zabránilo miestnemu Vlastné hodnoty. Ak problém colné vzniknúť, kupujúci má primárnu zodpovednosť.

O dopravu

1.Akonáhle dostanete tovar prosím skontrolujte, kartónov opatrne,ak nie je akékoľvek poškodenie alebo zlomil, prosím, fotografovanie a odmietne podpísať a prijímať.a kontakt s miestnymi lodnej dopravy, ako aj nás. 2.Prepravné náklady uvedené zahrnuté palivové príplatky. Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté. Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). 3.Pre DHL express/UPS/FEDEX, dodáme podľa aktuálnej situácie vybrať najlepší pre zákazníka, môže byť odlišná od zákazníka, vyberte pri tvorbe objednávky. ale to by sa jeden z DHL/UPS/FEDEX. V prípade, ak zákazník je potrebné zachovať rovnaký express, ktoré sa rozhodli, prosím zanechať správu k nám.

O Spätnú Väzbu

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nenechávajte žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby pred a kontaktujte nás. Negatívna spätná väzba nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť. 2. Prosím, dajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s výrobkom. Budeme veľmi ocenil. 3. Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás,odpovieme vám do 24 hodín a bude sa snažiť vyriešiť všetky vaše problémy.

Štítky: 2d čiarových kódov, bezdrôtové, čiarových kódov, drôt, skenovanie usb, čiarových kódov usb, 2 d čiarových kódov, bar skener, barcod skener, čiarový kód scan, čiarový kód zbraň skener, čiarový kód zbraň.

  • Názov Značky: Hitan
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty