5 Farieb Vysokej Kvality Pet Mačka Hračka Novo Dizajn Vtáčie Pierko, Plyšové Plastové Hračky Pre Mačky Mačiatko Pet Mačka Chytá Teaser Hračka
5 Farieb Vysokej Kvality Pet Mačka Hračka Novo Dizajn Vtáčie Pierko, Plyšové Plastové Hračky Pre Mačky Mačiatko Pet Mačka Chytá Teaser Hračka
Sku: g145316
(1 Recenzie)
Novinka

€3.51 €4.50

Popis:

Informácie:

Názov: Vtipné mačku stick nastaviť pet mačka hračka rybársky prút teleskopická perie vtipné mačku pól náhradné hlavy päť interaktívne hračky

Produkt materiál: plast + pierko + kov bell

Veľkosť: Vtipné mačku pól: 38-95 cm/14.96-37.4 v

Nastaviteľné: 3 uzlov

Používa: mačky komunikovať s majiteľom

Funkcie:

1. Sklápateľné a flexibilné: hračiek pre Mačky sú veľmi flexibilné a trvanlivé, vhodné pre mačky hrať a posilnenie interakcie.

2. Vtipné mačku stick simulácia ryby plti: tri časti a môže byť rozšírený a predĺžený o 95 cm/37.4 v simuláciu činnosti rybolovu, s 5 rôznych tvarov perie nahradiť hlavu a aby mačka držať v procese mávali.

3. Perie sa automaticky otáčať a vyžarujú šušťanie bell prilákať mačka.

4. Odolné a non-jedovatý, Mačka hračky sú vyrobené z netoxických materiálov a sú bezpečné pre mačky.

5. Cvičenie: Mačky flip, skok, pera, chase a lízať tieto pierko hračky, ktoré bude mať vaša mačka zdravá a fit pre život.

Zoznam:

1*vtipné mačku stick

5*pierko náhradné hlavy

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: 18 g lyžica, spin fľaše, leskom a lesk pre dievča, zvlhčovač vzduchu kreslených mačka, pletené pet hračky, 80 jig, Mačka, mačka olej difúzor, klietka pasce, holub pasce.

  • Druh: mačky
  • Názov Značky: TAONMEISU
  • type1: Hračiek Pre Mačky
  • Materiál: Iné
  • Hračky Typ: Pierko Hračky
  • Type2: Pet hračky

Súvisiace produkty