Zocept Jeseň Zima Bežné Svetre Ženy Čistá Vlna Pletený Sveter Topy Žena Pevné Dlhý Rukáv Pol Turtleneck Pulóvre
Zocept Jeseň Zima Bežné Svetre Ženy Čistá Vlna Pletený Sveter Topy Žena Pevné Dlhý Rukáv Pol Turtleneck Pulóvre
Sku: g145418
(1 Recenzie)
Novinka

€27.01 €64.32

Popis:

Tabuľka Veľkostí

Poznámka 1: 1 cm=0.3937 palec, 1 palec=2.54 cm Poznámka 2: tam sa môže mierne rozdiel vo farbe. pretože počítača, nastavenia monitora. Poznámka 3: pri rozdiel v metódu merania, prosím, aby 1-3 cm vo veľkosti odchýlky.

Tabuľka Veľkostí

XS: Kríž Ramena 33 CM Prsia Obvod 84 CM Dĺžka Tela 56 CM, Rukáv Dĺžka 55 CM S: Kríž Pleca 34 CM Prsia 88 CM Obvod Tela, Dĺžka 57 CM, Rukáv Dĺžka 56 CM M: Kríž Ramena 36 CM Prsia Obvod 92 CM Dĺžka Tela 58 CM, Rukáv Dĺžka 57 CM L: Kríž Ramena 37 CM Prsia Obvod 96 CM Dĺžka Tela 59 CM, Rukáv Dĺžka 58 CM XL:Kríž Ramien 38 CM Prsia Obvod 100 CM Orgán Dĺžka 60 CM, Rukáv Dĺžka 59 CM

Prezentovať Model a Produktov

Materiál: Vlna Funkcie: mäkké a pohodlné

Farba -Fialová Fialová

Farba -Béžová

Farba -Čierna

Farba -Modrá

Farba -Hnedá

Farba -Páva Modrá

Farba -Ružová

Farba -Koža Ružová

Farba -Údená Modrá

Umývanie Pokyny

Údržba svetre: 1. Vlna je ľahko mesiac-jeden, a to je tenké a ľahko deformovaný. Preto musí byť umyté a sušené pred uskladnením. Aby sa zabránilo previsnuté deformácie. 2. Nemiešať s inými druhmi výrobkov v rovnakej obalu a uchovávať v tme, vetranom a suchom mieste. Venovať pozornosť mora-korektúry počas skladovania. Môžete dať nejaké pripojený priamo na bubon boxov a repelent, ale vyhýbajte sa priamemu kontaktu medzi mol-korektúry agent a vlnené svetre. 3. Vonkajšie obloženie zodpovedajúce vonkajší rukáv by malo byť plynulé a nie hrubý, a vnútorné vrece by nemali byť plnené ťažké veci tak, aby nedochádzalo k miestnej trenie a obaľovanie. Minimalizuje trenie s ťažšie položiek (napríklad dlhodobý trenie medzi rukávy a tabuľka topy, rukávy a gauč opierky na ruky, chrbát a sedacie súpravy), a silné vytiahnuť háčiky, keď sa nosí mimo. Nosenie čas by nemal byť príliš dlhý. Venovať pozornosť interval na cca 10 dní na obnovenie elasticity. Ako umývanie sveter: 1. Bežné pranie. Za normálnych okolností, pravidelné svetre sme sa kúpiť si umývanie pokyny na nich, a postupujte podľa pokynov na umývanie pokyny pre príslušné umývanie. Väčšina svetre sú vhodné pre suché čistenie, ale môže sa umývať ručne. Ak ste umývanie rúk, uistite sa, že použiť saponát na svetre. Nalejte čistiaci prostriedok do teplej vody pod 30 stupňov, premiešame, a necháme stáť asi desať minút. Ponorte sveter vo vode, a zamerať sa na drhnutie výstrihu a putá. Po odreniny čisté, opláchnite vodou. Môžete tiež stlačiť vody v sveter priamo do ruky, šíriť dehydrované sveter na stole, a vysušiť v vetranom mieste. Uchovávajte ho v vykurované miestnosti, aby sa zabránilo žehlenie.

Značka Príbeh

Doprava------------------------------------------------------------------------ tovar bude dodaný v priebehu 1 až 2 pracovných dní na platby prijaté. To bude trvať 2-4 pracovných dní pre prepravu v Číne. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. DOPRAVA ZADARMO, stačí poslať prostredníctvom Štandardnej Air Mail alebo Iné specia riadku ,ak budete potrebovať položky, naliehavo, prosím, zvoľte prepravu spôsobom a platiť za to. *Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúci zodpovednosť.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Zásady vrátenia peňazí------------------------------------------------------------------- garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Chceli by sme ponúknuť plnú náhradu na vás,ak ste práve nie je spokojný s našim výrobkom . Žiadosť o vrátenie je možné do 7 dní po položku prijaté. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. Spätná väzba------------------------------------------------------------------------- Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: slúchadlá prechádzky, zubná kefka 022mm, denso lamda senzor, zubná 3 ovzdušie voda, zubná kefka nylon, obklady skladovanie, zubné boxy dieťa, vidlica carbon hybrid, dentálne zliatiny arloy.

  • Položka Druh: Pulóvre
  • Číslo Modelu: ZO-ST5657
  • Pohlavie: ŽENY
  • Štýl: Office Lady
  • Materiál: Vlna
  • Golier: Turtleneck
  • Vzor Typ: Pevné
  • Vek: Vo Veku 18-35 Ročné
  • Materiálové Zloženie: 100% vlna
  • Uzavretie Typ: ŽIADNE
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • Názov Značky: zocept
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Technics: Počítač Pletené

Súvisiace produkty