Ženy Gymnastika Korčuľovanie Sukne s Vysokým Pásom Tvárny Aktívne Šifón Krátke Sukne s vstavaným Nohavičky krasokorčuľovanie Sukne
Ženy Gymnastika Korčuľovanie Sukne s Vysokým Pásom Tvárny Aktívne Šifón Krátke Sukne s vstavaným Nohavičky krasokorčuľovanie Sukne
Sku: g145605
(1 Recenzie)
Novinka

€7.99 €11.76

Popis:

Set Zahŕňa : 1Pc Krátke Sukne

Stav : Nové značkou

Materiál : Polyester + Šifón

Funkcie : dámske gymnastika korčuľovanie tvárny sukne, jednofarebné, vytiahnuť na uzavretie. Vysoký pás a predné split, s vstavaným nohavičky pokrytie svojej súkromnej časti dobre, jednoduchý, ale oko-lov kus. Dobrý elastický, mäkký, ľahký a priedušný materiál, aby ste sa zostať v pohode a pohodlné v lete deň. Ideálna voľba pre korčuľovanie, tanec triedy, gymnastické cvičenia, stupeň výkonu, atď. Nájdete veľkosť nižšie pozorne, ako zadáte objednávku, ručné a strojové umývanie studenou, zavesiť suché.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: krasokorčuľovanie kostým, dlhé sukne, taška korčuľovanie, baletné sukne ženy, krasokorčuľovanie skate, baletu šaty, balet, trikot žena, krasokorčuľovanie oblečenie žien, hot sexy ženy foto.

  • Názov Značky: IIXPIN
  • Pohlavie: ŽENY
  • Tanec Typ: balet
  • Materiál: Šifón
  • Číslo Modelu: Krasokorčuľovanie Krátke Sukne

Súvisiace produkty