Móda Ženy Bunda, Dlhý Rukáv Top Office Lady Zips Sako Vyhovovali Slim Fit Klope Bunda Topy Kabát Formálne Outwear #734
Móda Ženy Bunda, Dlhý Rukáv Top Office Lady Zips Sako Vyhovovali Slim Fit Klope Bunda Topy Kabát Formálne Outwear #734
Sku: g145739
(1 Recenzie)
Novinka

€9.95 €11.05

Popis:

Typ položky: Bunda Topy

Materiál: polyester

Farba: čierna, červená, žltá

Pohlavie: ženy

Rukáv: plný rukáv

Štýl: office lady

Vhodné pre rodiny sezóna: všetky ročné obdobia

Vzor: pevné

Krk: klopě

Ukončenie: zips

Stav: úplne nové

Veľkosti: S, M, L, XL, XXL

S: UK 4 EÚ 32 NÁS 0

M: UK 6 EÚ 34 NÁS 0-2

L: UK 8 EÚ 36 NÁS 4

XL: UK 10 EÚ 38 NÁS 6

XXL: UK 12 EU 40 NÁS 8

Balenie obsahuje: 1 x sako

Poznámka:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2. Porovnať detail veľkosti s vy,prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.(Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

3. Odporúčame klientom odmerajte graf ako odkaz vybrať najvhodnejšiu veľkosť podľa konkrétnej veľkosti výrobku.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky). Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Štítky: ženské sako ženy, bunda ženy, ženy blejzre, vesta ženy blejzre, sheer kabát, sako žena, kožušiny golier kabát bunda, cha tweed sako, tréningy vyhovovali ženy, bunda tweed.

  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Materiál: Polyester
  • Oblečenie Dĺžka: Pravidelné
  • Golier: S drážkou
  • Štýl: Formálne
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dekorácie: ZIP
  • Kapucňou: No
  • Názov Značky: Faddare
  • Uzavretie Typ: na zips
  • Vzor Typ: Pevné

Súvisiace produkty