300 ML Ručný Rozprašovač Prenosné Rozprašovač Deti, Dospelých Modré Svetlo Nano Pary Atomizing Fogger Dezinfekcia Postrekovač S akumulátorom
300 ML Ručný Rozprašovač Prenosné Rozprašovač Deti, Dospelých Modré Svetlo Nano Pary Atomizing Fogger Dezinfekcia Postrekovač S akumulátorom
Sku: g145915
(0 Recenzie)
Novinka

€11.19 €18.04

Popis:

300 ML Ručný Rozprašovač Prenosné Rozprašovač Deti, Dospelých Modré Svetlo Nano Pary Atomizing Fogger Dezinfekcia Postrekovač S akumulátorom

Funkcie:

1. Nízka Teplota Dezinfekcia Postrekovač: Tento fogger pracuje pri izbovej teplote. Normálna teplota atomizáciu je bezpečnejšie ako vysoká teplota atomizáciu. To môže urobiť zložky v kvapalnej medicíny účinnejšie a súčasne zabrániť generácie škodlivých plynov. V rovnakom čase, je vybavený 4 silné modré svetlo dezinfekcia lampy, ktoré môžu efektívne vykonávať uv dezinfekcia funkciu.

2. Meď Tryska Nanometrov Dúchadlo: tryske bezdrôtový ULV fogger je z medeného materiálu, ktoré je možné rýchlo vytvárajú hmly, bez čakania, nebude blokovať ústie a je trvalé. Nano Pary Postrekovač môžete sprej nanometrov hmly s malými molekulami a tenké dym ako. Sprej hlasitosť sa dá nastaviť otočením spínača na rukoväti.

3. Viacnásobné Použitie: Môže byť tiež použitý pre starostlivosť o pleť. Nano atomizáciu technológia môže účinne preniknúť kožou desať krát, zlepšiť vitalitu buniek a pleť zdravšie a mladšie.

4. Prenosné Dezinfekčný prostriedok Postrekovač: No warm-up čas potrebný, štart začína striekanie ihneď! Ľahko sa prenáša, bezpečnejšie pre nízke napätie použitie! Vhodné pre rodiny s deťmi, školy, firmy, doprava, atď! Tento postrekovač pomáha odstrániť zápach, a to môže byť používané v miestach, ktoré musia byť dezinfikované a vyčistené, 15 minút vychladnúť a účinné.

5. Jednoduché ovládanie: Tento postrekovač je možné ľahko vykonáva s jednou rukou. Stačí upraviť sprej objem prostredníctvom dotykového displeja L a H na kontrolu účinného rozsahu 2 M, 300 ml upgrade kontajnera dokáže uspokojiť takmer všetky potreby.

Špecifikácie:

Názov: Postrekovač

Menovitý výkon: 10W

Sprej vzdialenosť: cca 1,5-2 m

Fľaša kontajnera, objem: 300 ml

Pracovný čas: cca 2,5 hodiny pre prvé nastavenie / o 1,5 hodiny pre druhú nastavenie

Čas nabíjania: 3-4 hodiny na úplné nabitie (podpora USB 5V nabíjanie)

Kapacita batérie: 4800 mAh (lítiové batérie)

Hmotnosť výrobku: cca 500g

Veľkosť produktu: o 220*190*58mm/8.66*7.48*2.28 v

Použitie: dezinfekčný prostriedok/75%/90% čistého etanolu alkoholu

Balenie Zoznam:

Parný Postrekovač*1

Batérie*1

Dátový Kábel*1

Anglický Manuál*1

Štítky: airsoft lampa, displej stojan, chrbtových postrekovač, Záhradný postrekovač, fogger machin, motor postrekovač, brúska hornet, pazúrik, koliesko, sklo stonky, ulv elektrické fogger.

  • type1: Mini Prenosné Rozprašovač
  • Kapacita: 300 ml
  • Drop shipping: Podpora
  • type6: atomizing nano pary zbraň
  • Pešti Typ: Hornets
  • Type2: Zdravotnej Starostlivosti Inhalátor Nebulizator pre Dieťa Deti, Dospelých,
  • type4: Modré Svetlo Nano Pary Atomizing Fogger Dezinfekcia Postrekovač
  • type5: bezdrôtové atomizing nano pary zbraň
  • Druh: Ručný Rozprašovač
  • Platné oblasti: 150-200 ㎡
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: atomizing nano pary zbraň
  • Type3: Tichý Prenosné Dobíjacie Rozprašovač Respirátor

Súvisiace produkty