Prírodný kameň šedý opal kryštály feng shui dekorácie krásne bytové dekorácie stola displej
Prírodný kameň šedý opal kryštály feng shui dekorácie krásne bytové dekorácie stola displej
Sku: g145952
(1 Recenzie)
Novinka

€8.44

Popis:

jednotková cena bude vyššia, keď si kúpiť malé množstvo výrobkov. Ak si kúpite výrobky nad 5kg, môžete požiadať o zľavu, alebo použite DHL express TNT.FEDEX. zadarmo. Rýchle obchodné express trvá kratší čas a tovaru sú zaručené. Avšak, ceny expresné doručenie v niektorých krajinách sú rôzne, takže po účtovníctva, podnikateľov súhlasíte s tým, aby sa vzťahujú na potvrdenie

1.Vitajte na nákup našich produktov, po prijatí tovaru uspokojivé prosím zanechať dobrý hodnotenia k nám, ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás, budeme podľa stavu výrobku, plné alebo čiastočné vrátenie peňazí,

2.Všetky produkty v našom internetovom obchode sú zaznamenané v prirodzeného svetla. Uistite sa, že výrobok je intuitívne a pravdivé.

3. Ak chcete prispôsobiť produkt, prosím kontaktujte nás a poskytnite nám s produktom obrázky vypracovať vašich požiadaviek a špecifikácií. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vyhovoval vašim požiadavkám.

4.Ak chcete veľkoobchod veľké množstvo výrobkov, alebo prispôsobiť veľké množstvo výrobkov, kontaktujte nás a dohodnúť sa na cene. My vám poskytne kvalitné a lacné produkty pre splnenie vašich požiadaviek.

Štítky: feng shui prívesok, opal surové, štúdia tabl, minerály displej, dekor feng shui, v opal, beryl prírodné, Opal, displej nechtov, shui.

  • Štýl: feng shui
  • Regionálne Funkcie: Čína
  • Materiál: Kameň
  • Použitie: liečivé kryštály
  • Tému: láska
  • Názov Značky: EBET