VIP 17 Ks/Súbor Latex Odolnosť Kapely, Crossfit Tréning Cvičenie Jogy
VIP 17 Ks/Súbor Latex Odolnosť Kapely, Crossfit Tréning Cvičenie Jogy
Sku: g146144
(4 Recenzie)
Novinka

€16.62

Popis:

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti produktu: ***ROZMANITÝ TRÉNING MOŽNOSTÍ: 17pcs fitness pásma sada sa skladá z 5 trubice, pásy, 5 odpor slučky pásma, 2 polstrované rukoväte, 1 dvere kotvy, 2 členok popruhy, 2 vykonávať tašky. S týmto kompletný tréning auta, už nikdy nezmeškáte žiadnu šancu a výzvu rôzne školenia ťažkosti pevnosti budova a tónovanie svalov. ***NASTAVITEĽNÉ ÚROVNE ODPORU: Každá kapela je v rôznych farbách a úrovne odporu: Žltá - 10 libier, Modrá - 15lbs, Červená - 20lbs, Zelená - 25lbs, Black - 30lbs, s celkového odporu hmotnosť 100lbs. Môžete nastaviť napätie, intenzita na dosiahnutie osobných cieľov použitím jednoduchého kapela alebo kombináciou viacerých kapiel, ideálny pre začiatočníkov, alebo odborníkmi, muži, ženy, dospievajúcich a deti. ***VYNIKAJÚCE CVIČENIE SKÚSENOSTI: je vyrobený z najkvalitnejších prírodných latex a niť počítať nylon, kapiel sú snap-odolné a schopné udržať maximálnu odolnosť úrovniach aj po opakovanom úsek a použitie. Odpružené rukoväte a hrubé čalúnená členok popruhy poskytujú optimálne pohodlie a ochranu, zatiaľ čo robí cvičenia. ***CVIČENIE A REHABILITÁCIA: nielen pre denné fitness cvičenie a spaľovanie tukov, tieto kapely sú tiež široko používané k obnove ľudí, ktorí trpia nohy, kolena a späť zranenia, užitočné na obnovu z MCL, ACL, koleno nahradenie, jabĺčko, ideálnou voľbou pre ženy, ktoré sa snažia udržať svoje telo v kondícii po tehotenstve a pôrode. ***ĽAHKÝ a PRENOSNÝ: Balené v taška, celá súprava váži len 2,4 kg a ľahko zmestí do batohu alebo aktovky, takže môžete robiť cvičenia doma, posilňovňa, kancelárie alebo na cestách.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na Golstroj.sk sú spracované Alipay.

Štítky: cvičenie machin, odkaz vip, 16100 ložisko, telocvični súbor, exerciser pásma, horolezecké lano školenia, kapela odolať, odolnosť voči zašpineniu, kapela elast, cross fit fitness.

  • Funkcia: Telo
  • Dĺžka: Approx 1.2m / 4ft
  • Oddelenie Meno: Unisex
  • Aplikácia: Ťahať Lano
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: fgfdg

Súvisiace produkty