220W/m2 200~240V Infračervený Vykurovací Film Elektrické Teplé Podlahy Systém 50 CM Šírka Vykurovacie Fólie Mat Podlahové Vykurovanie Film
220W/m2 200~240V Infračervený Vykurovací Film Elektrické Teplé Podlahy Systém 50 CM Šírka Vykurovacie Fólie Mat Podlahové Vykurovanie Film
Sku: g146205
(0 Recenzie)
Novinka

€11.43 €18.43

Popis:

{infomodule}

Popis :

Čo je PTC?

V PTC znamená Pozitívny tepelný Koeficient, to sa odkazuje na druhy specia materiálov, elektrický odpor PTC materiálov sa zvýši, keď teplota materiálu sa zvyšuje, a aj elektrický odpor materiálu sa zníži, keď je teplota znížená.

Čo je PTC Vykurovacie Filmu?

V PTC vykurovacie fólie je nový typ a aktualizované teplé podlahy produktu na základe ordinaryS kúrenie film.

Teplota obmedzenie funkcie elektrické vykurovacie fólie. Pracovný princíp je, že ak sa zvýši teplota, odpor sa zvýši, a to tak, že prúd sa zníži, a teplota sa nebude zvyšovať donekonečna. Naopak, ak teplota klesne, odpor zníži, aktuálne sa bude zvyšovať, a teplota nezníži donekonečna. Teda, teplota je riadená v rámci bezpečné a primerané bezpečnostné rozsahu. Ak chcete dosiahnuť efekt úspor energie a úspory energie.

Funkcie:

1. RapidS vykurovanie sú k dispozícii podľa vysoká účinnosť metódy

2. Dobrý tepelným účinkom za relatívne nízku teplotu v porovnaní starého vykurovacieho systému. Film má vynikajúcu odolnosť a dlhú životnosť. Pomocou najmenej 20 rokov.

3. Kúrenie bez plameňa. Bezpečné použitie pre zariadenia ako deti v škole, starých ľudí domoch, nemocniciach......

4. Tiché a čisté kúrenie.Ako je teplota nízka, čo ľudské výhody veľa ďaleko-infared lúče, a udržiavať čerstvý vzduch v miestnosti.

5.Majte dosť a čistenie v dome a izby, v dôsledku č zvuk spaľovania paliva, žiadne vibrácie, žiadne vetranie, a to je obzvlášť dobré pre vykurovanie niektorých oblastiach, ako sú nemocnice, ktoré je potrebné držať pomerne a čisté.

6. Úspora energie a ekonomické vykurovanie. Úspora energie oproti starému modelu je vykurovania film.

Špecifikácia:

Menovitý výkon: 220W/m? (+-10%)

Pracovné napätie: 200~240V AC 50/60Hz

Šírka: 50 cm

Dĺžka: 200 cm/300/400 cm

Infračervené vlnové dĺžky: 8~16um

Thichness: 0.338 mm (0.25 mm hrúbka vykurovacej fólie nie je bezpečný pre použitie pod podlahou)

Package zahrnuté:

1 X Podlahové Vykurovanie Film

Poznámka:

Kúrenie film povrchová teplota nebude viac ako 60℃, žiadne elektrické alebo netesnosti sebazničenie,elektrické film prácu, nikto nemôže použiť prípade vysokej teploty, elektrické fólie vykurovacie plochy zakázané na pokrytie položky, tak, aby vplyv na rozptyl tepla, čo v vykurovacieho filmu je teplota príliš vysoká, tepla a produkujú vysoké teploty, plachta a podlaha bude bolieť.

Štítky: podlahy tepla, infračervené kúrenie elektrické, podlahové vykurovanie podlahové systém, elektrické podlahové vykurovanie, jade mat, elektro film, podlahové vykurovanie elektrické uk, podlahy vody vykurovacieho systému, transparentné elektrické vykurovacie fólie, teplo razenie fóliou.

  • Menovitý výkon: 220W/m? (+-10%)
  • Dĺžka: 200cm/300cm/400cm
  • Materiál: PTC
  • Šírka: 50cm
  • Certifikácia: CE
  • Infračervené vlnové dĺžky: 8~16um
  • Pracovné Napätie: 200~240V AC 50/60Hz
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty