2020 Jeseň Zima Voľné Plus Veľkosť Neforemné Džínsy Hip Hop Širokú Nohu Pohodlné Parkour Streetwear Džínsové Nohavice Dlhé Nohavice Muž
2020 Jeseň Zima Voľné Plus Veľkosť Neforemné Džínsy Hip Hop Širokú Nohu Pohodlné Parkour Streetwear Džínsové Nohavice Dlhé Nohavice Muž
Sku: g146423
(0 Recenzie)
Novinka

€26.63 €30.26

Popis:

.

VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE:

1. Toto je Ázijských Veľkosť ,To je iná ako Americká veľkosť a Európskej veľkosť, a pred kúpou, pozrite si naše veľkosť stola, a prosím, aby 1-3 CM rozdiely vzhľadom na ručné meranie

2. Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora,farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek,Dúfam, že si mohol pochopiť to dobre,Ďakujem. 3. Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, dajte nám vedieť vaše hmotnosť, výška a pás Info ect . aby sme vám môžu pomôcť vybrať správnu veľkosť !

1: Prosím vyplňte správne adresa príjemcu informácií:

Úplné, presné informácie príjemcu pomôže získať balík na vašu adresu rýchlejšie. Kompletnú adresu informácie by mali obsahovať nasledujúce informácie:

Meno príjemcu: (Prosím, použite názov úradný doklad)

príjemcu adresa:

Názov ulice , číslo domu (bytu číslo), názov okresu

Názov Mesta:

Štát alebo provincia názov:

Krajina:

PSČ:

Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, dajte nám vedieť do 24 hodín, takže vašu platbu a nebude akceptovať zmeny krajiny!

2:poštovné a čas:

a):zašleme všetky balíky môžu byť sledované

b):Normálne to trvá 15-45 dni, aby sa dospelo vo väčšine krajín, v závislosti na krajine.Ak potrebujete rýchlejší servis, kontaktujte náš služby zákazníkom!

Ak nechcete dostávať balík na 60 dní(brazília:90 dní), my vám vrátime vám peniaze v plnej výške, alebo ju poslať späť k vám. Nebudete mať žiadne straty!

3:Veľkosť informácií:

Naša veľkosť je veľkosť Číne , všetci vieme, že Čína má veľkosť je chaotické, tak kupujúci musí starostlivo skontrolujte veľkosť informácie pred kúpou, všetky veľkosti údaje sú presné, sú merané fyzikálne veľkosť informácie, kupujúcich, ako si Vybrať správnu veľkosť? Prosím opatrenie vaše bežné nosenie oblečenie údajov, informácií, potom nájdete veľkosť informácie, vyberte si svoju veľkosť a podobné na naše veľkosť! 4:Komunikácie:

Sme pracovať 12 hodín denne (okrem víkendov a sviatkov),Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás a budeme reagovať na vašu požiadavku do 1-12 hodín .Budeme sledovať stav jednotlivých package počas vykonávania objednávky. Budeme vás kontaktovať, ak váš balík prišiel v miestnej oblasti. Ak ste nedostali balík, budeme vás kontaktovať. Prosím, buďte v kontakte s nami!

5:Po-predajný servis:

Ak ste nedostali pozemok, alebo ste dostali výrobok mať problém, prosím kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém tak, že budete spokojní! Nenechávajte negatívne feedbooks než sa obrátite na nás. 6:Feedbooks:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám celých päť hviezd pozitívne feedbooks! 7:Colnej politiky:

Všetky objednávky pre tarify bude zodpovedný za kupujúceho,1 Ak potrebujete ďalšie dopytu, kontaktujte náš služby zákazníkom! Pre ďalšie otázky, obráťte sa na NÁS!

Platby

Naše Kupujúci Ochrana chráni Iba Platobných Metód na Golstroj.sk, ako je to uvedené nižšie:

Ochrana Zákazníka

1:Ak je váš balík nebol prišiel 60 dní po tom, čo sme ju odoslali (Brazília: 90 dní), vrátime vám celú sumu. Ak ste ochotní čakať, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie vašej objednávky ochranná lehota.

2:Ak nie sú problémy s kvalitou našich produktov, prosím, kontaktujte nás v čase a budeme aktívne vyriešiť váš problém.

Veľkosť rozdiel

Naša veľkosť je Čínsky veľkosť, je to odlišné od vašej krajine, prosím, skontrolujte veľkosť informácie opatrne, alebo nás môžete kontaktovať kedykoľvek. Prosím, meranie častí tela na porovnanie údajov. Meranie častí tela spôsobí veľa chýb.červená chi tang Prosím zmerajte koberčeky merania, ktoré si zvyčajne nosiť vhodné oblečenie.

Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek Pozitívnu spätnú väzbu po zobrazení produktov a lovethem,To je pre nás veľmi dôležité.Ďakujem.

Spätná väzba

Pred odchodom Neutrálne alebo negatívne pripomienky,pošlite nám, prosím príležitosť vyriešiť váš problém.Veríme, že všetky spory, ktoré môžu byť vyplácané na základe vzájomnej dohody.

Budeme si každý pokus vyriešiť problém.Ďakujem.

O Predajné Ceny

Náš obchod nezahŕňa daň z pridanej hodnoty, tarify alebo dane,keď dovozných colných sa vyskytuje v krajine nákupu, kupujúci by sa, aby všetky platby podľa rozdiely z rôznych krajín pravidlá. Naše predajné ceny nezahŕňajú všetkých daní a poplatkov.

Štítky: armee, jean mužov zime, cool jean, neforemné džínsy hip hop nohavice, stavených džínsy, jean tlač, hip hop jean, jean, parkour, neforemné jean.

  • Názov Značky: ARMÁDY ÚNIE
  • Dĺžka: Full Length
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Hrúbka: Midweight
  • Vzor Typ: Pevné
  • Textílie Typ: Zmäkčovača
  • Jeans Style: Rovné
  • Fit Typ: Voľné
  • Umývanie: svetlo
  • Štýl: HIP HOP
  • Pás Typu: MID
  • Materiál: Bavlna
  • Položka Druh: Džínsy
  • Uzavretie Typ: Zips Lietať
  • Pohlavie: MUŽI
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty