Zigbee Smart Bránou Hub Domácej Automatizácie Scény Bezpečnostný Alarm Kit PIR Dvere&Okna Teploty&Vlhkosť Senzor Inteligentný Život
Zigbee Smart Bránou Hub Domácej Automatizácie Scény Bezpečnostný Alarm Kit PIR Dvere&Okna Teploty&Vlhkosť Senzor Inteligentný Život
Sku: g146512
(1 Recenzie)
Novinka

€14.10 €28.19

Popis:

Smart home kit includ es tuya smart hub,PIR senzor,teplota&vlhkosti snímač,dvere&windows senzor.

Tuya S mart G ateway hub: T on inteligentná brána hub je ovládacie centrum z igbee zariadenie s . U sers môže navrhnúť a implementovať smart uplatnenia scenárov pridaním Z igbee zariadenia.

PIR Snímač: ľudské pohybový senzor používa infračervené snímanie detekovať pohyb osôb alebo zvierat v prostredí,a funguje v spojení s ďalšími zariadeniami, navrhovať a realizovať smart uplatnenia scenárov.

Teplota& H umidity S ensor: T&H senzor zisťuje teplotu a vlhkosť v prostredí, v čase a nám Poskytujú príjemnú teplotu a vlhkosť.Nd musí byť tiež kombinovať d s inými zariadeniami navrhnúť a implementovať smart uplatnenia scenárov.

Dvere& W indows S ensor: dvere a okno, senzor detekuje otváranie alebo zatváranie dverí a okien ,a monitoruje váš domov dverí a okien stav ešte nie ste doma . Tiež by to malo spolupracovať s inými zariadeniami navrhnúť a implementovať smart uplatnenia scenárov. Upozornenie: Zabezpečte, aby na dverách magnet sa nachádza na strane zarovnanie známky.

POZNÁMKA:

1. Všetky viacúčelový senzory môže fungovať iba vtedy, keď sú pripojené do tuya smart bránou hub.

2.Tuya smart home senzor auta použitie s inteligentného života/tuya APLIKÁCIA na ovládanie svetiel alebo klimatizáciu zapnúť/vypnúť. Takže iných tuya smart produkty sú schopné ovládať a používať cez rovnaké APLIKÁCIE súčasne.Ak chcete vedieť viac o tuya wifi smart produktov , môžete si pozrieť a kúpiť wifi, smart produkt s v našej predajni,ako wifi smart switch,wifi IR diaľkové ovládanie a iné inteligentné zariadenia na MOES .

3. Predovšetkým, ak máte akýkoľvek problém,neváhajte nás kontaktovať,radi vám slúžiť a vyriešiť váš problém. Zigbee Kontroly nevyhnutnou médium na zabezpečenie riadneho práce pre všetky senzory PIR Snímač hub a PIR senzor spoločne zmysel pre pohyb osôb alebo zvierat. Teplota&Vlhkosť senzor Dostať upozornenie, keď sa teplota alebo vlhkosť je mimo stanoveného rozsahu. (Reguláciu teploty, zariadenie je predávané oddelene) Podpora APLIKÁCIE ovládanie pomocou inteligentného telefónu. Jedna Aplikácia na Ovládanie Dverí&Windows Monitor Snímača vášho domova dverí a okien stav ešte nie ste doma

Štítky: ios domácej automatizácie, smart home, alarm b ez p e, aqara dvere, dvere list, tuya zigbee, zigbee, aqara m2, pomoci prvá súprava, ir senzor.

  • Bezdrôtové Pripojenie: zigbee
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: YIDIELE
  • Aplikácia: Inteligentný život/Tuya