4 Zásuviek Zástrčku, Wifi, Smart Power Strip s USB 4 Nabíjací Port,Aplikácie Hlasové Ovládanie Práce s Alexa Domovská stránka Google Asistent
4 Zásuviek Zástrčku, Wifi, Smart Power Strip s USB 4 Nabíjací Port,Aplikácie Hlasové Ovládanie Práce s Alexa Domovská stránka Google Asistent
Sku: g146614
(3 Recenzie)
Novinka

€21.06 €33.43

Popis:

Funkcie:

Smart Power Strip

Ohňovzdorné materiály a ochrana proti preťaženiu zabezpečí dlhú životnosť a bezpečnosť. Vybavený so 4 zásuvkami a 4 USB nabíjací port pre cestovanie, doma alebo v kancelárii, poskytujú pohodlné napájací zdroj pre notebooky a iné Karty Zásuvky.

APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

Užívateľ môže použiť smartphone na diaľku zapnutie/vypnutie prístroja power strip kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom APLIKÁCIE tak dlho, ako IOS/Android telefón 3G/4G/WIFI siete, vychutnajte si pohodlie inteligentný život! Aplikácia:SmartLife

Kompatibilné s Amazon Alexa

Užívateľ môže ovládať tento WiFi radiča prostredníctvom hlasu prostredníctvom Alexa/Google Home/IFTTT hlasové ovládanie prístroja na zapnutie/vypnutie zariadenia. Hlasové ovládanie, jednoduchú obsluhu, inteligentný život!

4 elektrickej Zásuvky + 4 USB Porty

Smart power strip vybavené 4 smart EÚ zásuviek, 4 USB porty. 4 zásuvky môžu byť ovládané individuálne.

4 konektor USB pripojené zariadenia sú súčasne kontrolované. Power strip môžete synchronizovať so Alexa hlasové ovládanie a smartphone ovládania po pripojení Smartlife app úspešne.

Multi Bezpečnosti Potection

Rozšírené plameň odolať materiál,ohňovzdorná vody-dôkaz a vysokým teplotám, čo zaisťuje bezpečné pracovné prostredie. Maximálny výkon až 3000W pre Vysoko energetických spotrebičov bezpečné používanie.

Módny Štýl

Kompaktný dizajn, ľahký a prenosný. Úhľadne usporiadané siete a porty. A anti-slip pad na dno sa dá dobre chrániť moc pásy z skĺzla byť poškodený.

Špecifikácia:

Typ Položky: Zásuvky Pásy

Materiál:PC-ABS,Meď

Farba: Biela

Množstvo:1pc

Vstupné napätie: 100-240V AC 50/60Hz

Maximálna záťaž: 16A 3680W

USB výstup: 5V 3.1

Hlavný materiál: PC+ABS+Meď

Wi-Fi štandard: 2.4 GHz 802.11 b/g/n

Podporný systém: Android/IOS

Konektor:EU plug

Linka dĺžka: 1,5 m

Položka Veľkosť: 22.9*8.9*3.9 cm/9*3.5*1.5"(L*W*H)

Čistá Hmotnosť: 600 g/21.2 oz

Package:

Štítky: usb cgarger, zásuvka usb, zadok plug, vložené smart zásuvky, prispôsobiť wifi, multi smart plug, wifi zástrčku snímač teploty, smart zásuvky, dvere tuya smart, smart zásuvky wifi.

  • Uzemnenie: -
  • Číslo Modelu: zásuvky pásy
  • Menovitý Prúd: 100-240V AC 50
  • Predlžovací Kábel Dĺžka: 1,5 M
  • Tvar: Obdĺžnikové
  • Funkcie: S USB Porty
  • ŠTANDARD: 22.9*8.9*3.9 cm
  • Aplikácia: Rezidenčné / General-Purpose

Súvisiace produkty