Satin Pintuck Perinu Nastaviť Mikrovlákno s Rohovou Väzby Mäkká, Hodvábna Prikrývka Kryty, King Size, Hotel Kvality Zips Uzavretie Beddi
Satin Pintuck Perinu Nastaviť Mikrovlákno s Rohovou Väzby Mäkká, Hodvábna Prikrývka Kryty, King Size, Hotel Kvality Zips Uzavretie Beddi
Sku: g146940
(0 Recenzie)
Novinka

€23.32 €42.41

Popis:

★ Pintuck posteľná bielizeň Hodváb Ako Saténové Obliečky Kryt Nastaviť Štipku Skladaný Prehrabať Dizajn Hodvábne Jemnou posteľná bielizeň Nastaví Jeden Pintuck Perinu Dva Vankúše Kráľovná - 3ks: Kráľovná Veľkosť obliečky kryt 90 x 90" ,2 ks obliečky na Vankúše 20"x 30".

★ Užitočné a praktické, obliečky kryt je ľahko odstrániť a umyť. Šetrné k životnému prostrediu Reaktívne Potlač a farbenie proces,jasný vzor,naše úžasné výber živých farieb nebude slabnúť po pranie a sú krásne, elegantné spôsob, ako aktualizovať váš spálňa a izba.

★ Tkanina je škvrnám, fade-odolný a vrások-odolné pre bezproblémové bývanie.Stroj umývateľný v studenej vode a taktiež suché na nízkej úrovni, odolné proti vráskam.To je príznačné pre svoju jedinečnú jemnosť, chudosť a silu.

★ Upozornenie: Toto je Perinu – NIE cumlík.Tento animalstyle perinu nastavenie je ideálne nielen pre svoju vlastnú izbu, izbu pre hostí, obývaciu izbu, ale aj veľký narodeniny, Vianoce, Nový Rok, Darček pre chlapcov, dievčatá, ženy, muži dieťa, priateľ, priateľka dospelých.

★ Vitajte na Podstielky rodinu! Každý nákup obsahuje 100% peniaze späť záruka spokojnosti. Náš #1 cieľom je poskytnúť vám jedinečnú zákaznícky servis a my sme len radi, keď naše zákazníci sú spokojní! Obchod s dôverou, pretože bez ohľadu na to, čo, máme vás vzťahuje!

Štítky: obliečky kryt nastaviť zips, deka kryt bavlna kvet, butterfly kryt gauči, 100w led smd, záhrada loung, ružová gauč, 104 tlačidlo keycap, deka kryt bavlna 40, deka kryt bavlna roztomilý, vlastné deka kryt bavlna.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Trieda: Triedy

Súvisiace produkty