Nektár Požičovňa Prišiel Keychain Požičovňa Obrázok Keychain
Nektár Požičovňa Prišiel Keychain Požičovňa Obrázok Keychain
Sku: g147140
(2 Recenzie)
Novinka

€7.49 €10.12

Popis:

Ak ste vždy zabudnúť, kde si dať vaše kľúče a nie je možné nájsť riešenie, Nektár tlačidlo reťaze! Roztomilý t-shirt obrázok v popredí dizajn, v taške, alebo keď vstúpite do domu sa zabráni strate ruky kľúče. Odolné, praktické a ľahko sa zmestí do vrecka, môžete si udržať svoje kľúče spolu, bez získanie stratených. To bude roztomilý príslušenstvo na kľúče s jeho jedinečný dizajn z nehrdzavejúcej ocele materiál. Praktické využitie s Nektár obrázok keychain, 3,5 cm v priemere a 6, 7 tlačidiel môžu byť prijaté s kľúčenke, čo je veľmi užitočné, môže byť zavesený na stene v vchodov dvere. Materiál z nehrdzavejúcej ocele, veľkosť produktu: 3.30 cm t-shirt obrázok, 3,5 cm kľúčových oddelení priemer. Výrobok je dodávaný s darčekovej krabičke. Na Nektár keychain je praktické a jednoduché riešenie pre pripevnenie keychain vášho domova, kancelárie, šatne alebo auto a vedenie jedného alebo viacerých klávesov spolu bude malý hrdina v taške. Roztomilý t-shirt tvaru s minimálnym a zmysluplný darček pre vašich blízkych môžu byť považované za kľúčové reťazci, budete príslušenstvo, ktoré budete milovať používať.

ATRIBÚT:

• PRODUKT MATERIÁL: Nerez oceľ materiál, veľkosť produktu: 3.30 cm t-shirt obrázok, 3,5 cm kľúčových oddelení priemer. Výrobok je dodávaný s čiernej darčekovej krabičke.

• PRODUKT VEĽKOSTI: S priemerom 3,5 cm a kruh 6 až 7 kľúče, krúžok je veľmi užitočné a môžu byť zavesené na stene pri dverách vchody.

• DARČEK: keychain, ktoré si môžete myslieť, ako minimálny a zmysluplný darček možnosť pre svojich blízkych, bude príslušenstvo, ktoré budete milovať používať.

• PRIŠIEL DIZAJN: S jeho roztomilý a vtipný požičovňa dizajn, keychain, ktoré vyniká svojou rozdiel bude brániť svoje kľúče z strate, keď opustíte kabelke alebo ručne.

• PRAKTICKÉ POUŽITIE: materiál z Nehrdzavejúcej ocele, odolné, praktické a ľahko sa zmestí do vrecka bude držať vaše kľúče spolu bez straty.

Uvedené E NTEGRA

Štítky: lepidlo revo, 380mhz garáž, 6-miestny skóre, aricxi 1 stan, 381 pin ihrisku, amagfit popruh, 7 5inch dotyk, 380v 24v karty, a1278 tureckých.

  • Názov Značky: Nektar

Súvisiace produkty