Plastový Vešiak Klipy Čierne Silné Štipku Grip Klipy pre Použitie s Slim-line Oblečenie, Závesy, Multi-účel Prst Klipy 20 Pack
Plastový Vešiak Klipy Čierne Silné Štipku Grip Klipy pre Použitie s Slim-line Oblečenie, Závesy, Multi-účel Prst Klipy 20 Pack
Sku: g147157
(1 Recenzie)
Novinka

€6.96 €8.59

Popis:

Naše oblečenie vešiak klipy pripojte pevne do ktoréhokoľvek tenká vešiak vám ponúkame extra oblečenie skladovanie, ktoré sa dokážu prispôsobiť na akýkoľvek odev.

vešiak klipy majú hladké hrany bez kovových častí, ktoré by mohli zachytiť, trhať, alebo poškodenie vášho oblečenia.

Bezpečné č-slip zuby grip na odevy bez zanechania hlboké zárezy aj na najcitlivejšie tkanín.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE - Skladanie sukne a nohavice cez pravidelné bar ramienka môže spôsobiť textílie vrásky a zanechať nepríjemné vrásky.

Priložiť tieto plastové prst klipy na váš existujúci utierky, aby im prefekt vzhľad.

VAŠA SKRIŇA BUDE PADAŤ V LÁSKE S NIMI - ak chcete, aby ramienka ubytovať rôzne oblečenie veľkostí a štýlov.

Zavesenie sukne a nohavice s týmito klipy na ramienka, a dokonca aj doplnky, ako sú kravaty, šatky a šály!

Vhodné pre tenké ramienka, tieto plastové klipy pre hrnuli odev nohavíc ramienka sa udržať tie trápne na ukladanie položiek čistý a uprataný.

Doprajte si s Luxusu ! Funkčný, Štýlový, Praktický!

tieto nohavice vešiak klipy, pridať ďalšiu úroveň úložného priestoru vo vašom šatníku.

Tieto prémie nohavice vešiak klipy má širokú škálu použitia v domácnosti! Peg pranie na ramienka vonku alebo na vaše oblečenie kôň pomôcť suché rýchlejšie.

Tieto prst klipy sú konštruované s hladké hrany pomocou clip podprsenky, ponožky, kostýmy, nohavice, sukne a nohavice, a dobre pracovať so všetkými ramienka, ktoré sú v rámci 0.2 cm / 5 mm hrubé a 0,4 cm / 10 mm široké.

Tieto vešiak klipy majú silné uzatváracou silou, aby sa zabránilo vytýčeného vaše oblečenie, a oni sú vodotesné, slnko-dôkaz a odolný, aby ste sa mohli bezpečne použiť v interiéri, exteriéri, alebo cestovanie.

Ak sa vám páči, môžete použiť tieto klipy pre orezávanie potravín, tašky, malé darčekové tašky, dokladov, dokumentov a pod.

Tie šaty vešiak klipy pre ochranu vášho jemné textílie, tiež nemusíte obávať, hrdze a špinavé oblečenie.

farba: čierna

Materiál: plast

veľkosť: 5.6*2.5*2.2 CM

Obsah Balenia:

20X clothespin

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: ruku na jar, detská posteľ vešiak, držiteľ list, prstov, klip list, kolo lyžica, svorka vešiak, čierne plastové sukne vešiak, lcd lenovo yoga, Vešiak.

  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: posteľ list uchopovače
  • Pôvod: CN(Pôvodu)