Vinobranie Hry Nastaviť Ručne Motív Prírodných Pevnej Drevenej Backgammon,šachovnicu, dáma Sady pre Deti a Dospelých, Mini Veľkosť
Vinobranie Hry Nastaviť Ručne Motív Prírodných Pevnej Drevenej Backgammon,šachovnicu, dáma Sady pre Deti a Dospelých, Mini Veľkosť
Sku: g147166
(1 Recenzie)
Novinka

€50.93

Popis:

✔100% PRÍRODNÉHO MASÍVNEHO DREVA BACKGAMMON NASTAVIŤ .. backgammon je kompletne z masívneho dreva a ručné spracovanie.

✔DELUX BACKGAMMON S RUČNE MOTÍVMI. Tam sú pearl motívy na palube. Tam je absolútne žiadny tlače na dosky. Všetky vzory sú ručné spracovanie a v kombinácii s masívneho dreva, perleť a ostatné materiály. to je model,nie je skutočné perly,sú len motív.

✔AKO HRA VYZERÁ ÚŽASNE. Na stole bolo leštené úplne ručne vyrábané a používané jeden starý štýl s bavlnou.

✔ZÍSKAŤ HRY VON BACKGAMMON. To nie je len backgammon. Tiež môžete použiť ako šach a kontrola správnej dostali do príjemný čas so svojimi priateľmi a rodinou.

✔VEĽKOSŤ BACKGAMMON. 22x11 cm

✔ABY ĽUĎMI, KTORÝCH MÁTE RADI ŠŤASTNÝ. To nie je len hra, je to tiež veľmi pekné cool dekorácie objektu a skvelý darček. A nostalgické remeselníci vzrušením a história vôňu.

✔MASÍVNEHO DREVA ŠACH DOSKY sú vždy drahšie, pretože oni sú viac nákladné na výrobu. Zvyk dosky sú zvyčajne vždy masívneho dreva. Sú apelovať na tých, ktorí hľadajú skutočnú kvalitu a drahocenné dedičstvo. Naozaj podarené masívneho tvrdého dreva šachovnicu možno očakávať, že posledný z generácie na generáciu.

✔POZNÁMKA: k Dispozícii sú 2 rôzne farby v tejto backgammon rodiny. Môžete si vybrať, akú farbu, ktorú chcete rdark hnedá alebo svetlo hnedé z variantov.

POZNÁMKA: PONÚKAME 2 MOŽNOSTI PREPRAVY

CAINIAO JE ŠTANDARDNÁ CARGO-DODACIA LEHOTA 7-30 DNÍ

INÉ PREDÁVAJÚCEHO DOPRAVA JE DHL EXPRESS CARGO-DODACIA LEHOTA 2-4 DNI

Štítky: rada šach, hra, šach, dosková hra, starožitný šach, backgammon, hru saboteur, anime šach, backgammon darček, backgammon drevené.

  • Názov Značky: GiftHome