Nepremokavé Vietor Kabát Pro Team Cyklistický Set Mužov, Cyklistické Oblečenie, Vetru Mens Bunda Na Motocykel Zimné Thermal Fleece Beží Oblek
Nepremokavé Vietor Kabát Pro Team Cyklistický Set Mužov, Cyklistické Oblečenie, Vetru Mens Bunda Na Motocykel Zimné Thermal Fleece Beží Oblek
Sku: g147252
(1 Recenzie)
Novinka

€90.17 €152.84

Popis:

modname=ckeditor

VEOBIKE Nepremokavé Vietor Kabát Pro Team Cyklistický Set Mužov, Cyklistické Oblečenie, Vetru Mens Bunda na Motocykel Zimné Thermal Fleece Beží Oblek

len dres a nohavice môžete vydržať chladné tempertures z -10 Stupňov . Poznámka: 1. nohavice nemajú prichádza s vankúšikmi. 2. je to pomerne štíhly, úzky-fit verzia dizajnu, sa môžete cítiť trochu malé, normálnej veľkosti, je lepšie vybrať si väčšiu veľkosť. (ak neviete, akú veľkosť zvoliť, obráťte sa na nás!) . Jersey Nohavice Funkcie: 1. High-density vetru textílie: použiť 3-vrstvový zmesové tkaniny, Vonkajšia priedušná oka / Stredná nepremokavé membrány / vnútri thermal fleece. Odoláva chladu tempertures z -10 stupňov. 2. 3 vrecká a 1 na zips, malé vrecko, nepremokavé dizajn, môžete dať peniaze, hodinky,ect. 3. Značka zips: Vysoká kvalita VEOBIKE Značky zips, celý zips neviditeľný dizajn, vyzerá viac pekné, hladké bez bloku. 4. Reflexné pásky: Mnoho reflexné materiály pridané na oblečenie, reflexné zvýraznenie, aby sa zaistila bezpečnosť jazdy v noci. 5. Lem pružné spony: Môžete nastaviť šírku lem 6. Vyšší golier: Odolať studený vietor, zámok teploty,udržiavať v teple. 7. Dvojitý rukáv: Dvojité manžiet zabrániť studený vietor od zadania putá, udržiavanie teploty teplej.

8. môžeme mix veľkosť pre vás, ale musíte si nechať správu, keď ste na mieste, poradí, Ako " dresy XXL + nohavice XL ".

9. Poznámka: to len anti málo svetla, dážď, nie je možné použiť ako pršiplášť. Špeciálne Jersey Nohavice : vodeodolný, vetruvzdorný, udržiavať v teple, reflexné zvýraznenie, zimné thermal fleece. Vhodné na: Beh, Turistika, Cyklistika, jazda na Koni, Camping, Školenia, Lyžovanie, Rybolov, Motocyklového a tak ďalej.

Prilba Veľkosť (iba jedna veľkosť): je integrovaný, nastaviteľná veľkosť obvodu hlavy, je pružné a pohodlné. Veľkosť: Vhodné pre obvod hlavy 57-63 cm, a hlava šírka je menej ako 18 cm. Hmotnosť: ± 220g

Časté otázky: Prečo si Vybrať VEOBIKE ? 1,VEOBIKE je profesionálne outdoorové športy factory,Zamerať sa na bicykli viac ako 10 rokov. 2,VEOBIKE v súlade s medzinárodnými štandardmi výroby. 3,VEOBIKE už dlho registrované medzinárodných značiek, a populárny v Španielsku, Francúzsku a mnohých ďalších Európskych krajinách. Prečo VEOBIKE cena je drahšie ako ostatné ? Naše ceny sú primerané,nie Sme súťažiť o cenu, sme sa vykonáva len kvalitu. Sľubujeme, najlepšiu kvalitu pre vás.

Poznámka: Ručné meranie, môže byť 1-3 cm chybu, môžete sa obrátiť na tomto nižšie snaží výsledky pri výbere veľkosti.

(rukáv dĺžka od výstrihu na manžeta )

Poznámka: toto je Ázijský trh veľkostí, ktoré sú menšie ako Európske a AMERICKÉ rozmery. Skontrolujte svoj výber veľkosti na základe našich návrhov a veľkosti grafu. Ak neviete, akú veľkosť zvoliť, prosím, kontaktujte nás.

Tento model sa hodí menšie, než je obvyklé, je lepšie vybrať jednu väčšiu veľkosť.

"pevné" znamená "vedľa pokožky" alebo "close-fit"

Prepravné Údaje:

1. Väčšina položiek budeme odosielame do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Všeobecne dodacia lehota je medzi 7-60 dní . Ale niekedy je to závisí od rôznych vlastné riešenie problému. Najviac času budeme doprava do Číny Post leteckou Poštou, doručenie prostredníctvom EMS,DHL TNT alebo FEDex sú tiež dostupné, ak je vaša objednávka viac ako 2 kg . prosím čakať s trpezlivosťou a prosím neotvárajte sporu. Ďakujeme za pochopenie. 2. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.Máme našej továrni,a veľa výrobkov na sklade, Naša spoločnosť sa nachádza v meste Shenzhen Čína,takže môžeme prepravu rýchlo. Vrátenie a Vrátenie: Ak sa vyskytnú nejaké problémy našich produktov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorení sporu, sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, alebo sme sa odmietne preplatiť. Za chybné položky, pošlite nám, prosím jasné obrázky.Vďaka! Spätná väzba: Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: žena beží, bicykel cannondale, ms plavky, muži lyžiarske oblek, taška spustiť, túru nohavice, cubrebotas ciclismo, spidi bunda na motocykel, bicykel mtb, fox race.

  • Model: VEOBIKE mužov cyklistika bunda Nastaviť
  • Číslo Modelu: cyklistické bundy celý Súbor
  • Položky: muži Cyklistické Bundy
  • Sezóna: Zimné
  • Materiál: thermal Fleece
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov: cyklistika bunda Sady zimných tepelnej
  • Cyklistický Dres Pad Štýl: Hubky Nohavice Pad
  • Veľkosť: M,L,XL,2XL, 3xl
  • Zips Dĺžka: Plná
  • Názov Značky: Veobike
  • Fit: Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Dresy Materiál: 100% Polyester
  • Funkcia: Cyklistické oblečenie, bežecké oblečenie, turistické oblečenie
  • Funkcie: vetru, vode, rýchloschnúci & Priedušná & Pohodlné & Soft
  • Rukáv Veľkosť: Dlhý Rukáv
  • Metódy Predaja: Pôvodné Priamy Predaj
  • Druh: Cestné cyklistické oblečenie, pánska cyklistická bunda
  • Charakteristika: 3pocket+1zipper vrecko +2 ks 3 M Odrazu
  • Vhodné pre: Beh, Turistika,Cyklistika,Jazda Na Koni,Camping,Školenia,Lyžovanie,Motocyklového
  • Pohlavie: MUŽI
  • Platné: Cyklistické MTB,Vonkajší Bike Športy
  • Nohavice Materiál: 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex

Súvisiace produkty