6.1 m Largr Surfovať tobogán Zábava Trávnik tobogány a Bazény Pre Deti Letné PVC Hry Center Dvore Vonkajšie Deti Hračky pre Dospelých
6.1 m Largr Surfovať tobogán Zábava Trávnik tobogány a Bazény Pre Deti Letné PVC Hry Center Dvore Vonkajšie Deti Hračky pre Dospelých
Sku: g147460
(0 Recenzie)
Novinka

€24.48 €37.66

Popis:

Odrážky:

1、Lete Hrať Hračky: nové detí tobogán lete hrať hračky vonkajšie tráva voda sprej dvojité surf záhradné hračky. Sprej režim vodný sprej beží po celej dĺžke listu, ktorý môže poskytnúť vynikajúce hydraulické pokrytie, a môže byť ľahko pripojené na vodovodné potrubia.

2、Premium Materiál: Dvojité surfové sú vyrobené z extra hrubé a ťažké, PVC, čo je viac ako dvojnásobok hrúbky najviac trávnik listov na trhu.

3、Jednoduché Použitie: Super plastický PVC, bez pridania mydlo; priamo otvoriť kohútik, aby jazdec a vody na jazdca.

4、Zníženie Vplyvu: O 610cm dĺžky a 145 cm šírka. 2 výbuch tobogán môže zmierniť dopad na zemi, keď posuvné, takže na lietanie viac klzké.

5、Široké použitie: Vhodné pre rodič-dieťa činnosti celej rodiny, v horúcom lete, pozvať všetkých, aby hrať s toboganmi.

Špecifikácia:

Názov: detský Tobogán Lete Vodný Hračka pre Vonkajšie Trávy Záhrada

Rozmery: Dĺžka 610cm/240.16 palce, šírka: 145 cm/57.09 palec

Úvod: Tam je vodný sprej funkcie na jednej strane. Výrobok nemusí byť nahustené. Po pripojení vody, potrubie, voda bude aj naďalej striekať. To musí byť pripojený na kohútik celý čas. Doporučené pre použitie na tráve.

Na obale produktu: jedného plastového vrecka

Balenie Zoznam:

1 Balenie*Tobogán

Štítky: bazén list vody, 3d tapety bazén, malé list vonkajšie, 3d bazén, záhrade bazény zábava, deti jazdca vonkajšie, bazén plávať, BAZÉN, ďatelina, amatérska jenga zábava.

  • Druh: Iné