Nohy Model Ciev Tekutý Silikónový Žena Falošný Necht Kati Displej TPE kreslenie reflexná praxi Gumy TG3715
Nohy Model Ciev Tekutý Silikónový Žena Falošný Necht Kati Displej TPE kreslenie reflexná praxi Gumy TG3715
Sku: g147527
(1 Recenzie)
Novinka

€91.95 €176.83

Popis:

Funkcia:

★ Obsahuje: 1 pár Nohy model(Neobsahujúce nechty, nemusia Zahŕňať Šperky A iné Doplnky ).Výrobok je klonovanie z skutočné Ženské nohy, súčin reálneho človeka model úplne predstavuje dokonalú pleť reálneho modelu.

★ Rozdiel s TPE produkty: ①looming žily a cievy, s reálnymi farbami, viac realistické, ②material: pomocou platinum Tekutý silikón, úplne vyriešiť problémy s kvalitou z bežných materiálov, žiadny zápach, žiadne potrebné pridať chuť na pokrytie zápach, žiadne netesnosti.

★ Vysvetlenie verzia:

①Full Mäkké Silikónové: celý je vyrobený z Tekutý silikónový materiál, celé nohy bez zabudovaného kosti. Prsty môžu byť ohnuté, ale nemôže byť pevné držanie tela.Celý Podrážkou a členky a prsty sú všetky mäkké a môžu byť ohnuté bude, rovnako ako hrubé gumičkou.

② Podrážkou členok Kostra:Podrážkou a členky majú vstavanú kostí,Prsty bez zabudovaného kosti;Nohy, dlane, členky nemôže byť ohnuté a pevné, Prsty môžu byť ohnuté, ako bude,nemôže byť pevné držanie tela, rovnako ako hrubé gumičkou.

③Toes kosť:Podrážkou a členky majú vstavanú kostí,Prsty má vstavané kosti;Nohy, dlane, členky nemôže byť ohýbaných a pevné,Prsty môžu byť ohnuté pevné.

④ Všetky kosti: Prsty na nohách, Chodidlá a dlane, členky majú vstavanú kosti, Prsty na nohách, Chodidlá a dlane, členky môže byť ohýbaných a pevné držanie tela ako bude.

★ Poznámka: TG a TGJ rad produktov už taveného vrstva mäkké nechty na prst/prst povrchu. Ak používate klinec umenie, atď., musíte vložiť nové nechty. Vezmite prosím na vedomie, že obyčajní na nechty, lepidlo je vhodné na časté zmeny nechtov. ,, Pretože obyčajné lepidlo nebude držať veľmi pevne, ak potrebujete držať vaše nechty trvalo, odporúča sa použiť "špeciálne lepidlo pre rýchle sušenie silikón".

★ Prednostné pre zobrazenie alebo fotografie príslušenstva, ako sú šperky,oblečenie, sockings, Náramky, Masáž praxe,Manikúra,krúžok,Prívesky a manikúra umenie atď., alebo ako zberateľské pre zberatelia umenia a nohy/Ručné milenca. Pridať novú funkciu "dlhý sieťový verzia"

Inteligentné vykurovanie

Červená oblasť je vykurovacia plocha a ostatné plochy sú vykurovacie nevidiacich oblastiach. Kože, teplota vykurovacej plochy je blízko k telesnej teploty

Výpadku napájania ochrana

Po ohrevu teplota v jadre je 40℃, napájanie sa automaticky preruší, a moc bude automaticky preruší po napájania pracuje na viac ako 2 hodiny

Napájacie napätie rozsah: 100-240 V AC napätie

Poznámka: "dlhý sieťový verzia" výrobok má vstavaný kosti, chodidlách a členky nemôže byť ohnuté a presťahoval, ale prstami môže byť ohnutá

Štítky: reflexológia stick, mačka tričko, vedúci kati, nohu kati, falošný necht stojan, dh nechty, falošné krvi modrá, nohy kati, nohy kati, ručné kati.

  • Nemravný Obrázok: No
  • 4: Instafeet Insta Nohy Labky Nohy Falošný Necht Nohu Displej Tarsel Kosti
  • 3: Nechty Dlhé Krásy Model Krásne Prsty Fetish
  • Materiál: Tekutý Silikón
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohár Tvar: Plný Pohár
  • Názov Značky: ZISHINE
  • 5: Členok Gumy Muž lastic Kati Figuríny Ľudských Žien Silikónové
  • 2: Podpätky Kliny Solesfetish Bohyne Prst Prsteň Milenca Sexy Feets
  • 6: Lekárske Elastické Topánky Kĺbové Kresba, Náčrt, Kože Umenia Reflexológia
  • Číslo Modelu: TG3715
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • 1: Liek Manu Ponožky Fetishnation Nohy Oblúky Naboso Higharches Vysoká
  • Veľkosť: TG3715

Súvisiace produkty