Zákal Snímača Modul 5V DC Snímač Modul Presnosť Tekutých Odpadových Vôd Kvality Detekcie Nastaviť TS 300B Plavákový Spínač
Zákal Snímača Modul 5V DC Snímač Modul Presnosť Tekutých Odpadových Vôd Kvality Detekcie Nastaviť TS 300B Plavákový Spínač
Sku: g147652
(0 Recenzie)
Novinka

€8.28 €14.28

Popis:

Zákal Snímača Modul Presnosť Tekutých Odpadových Vôd Kvality Detekcie Nastaviť TS‑300B

Funkcie: 1. Jednoduché použitie a vysoká presnosť merania, môžu byť použité na meranie stupňa znečistenia vôd práčky, umývačky riadu a iné produkty

2. Môže byť použitý pre priemyselnú na mieste kontroly, životného prostredia odkanalizovania a iné vyžadujú zákal detekciu a kontrolu

3. Posúdiť, či zákal vody presahuje štandard, a tak poskytnúť včasné varovanie alebo prepojenie na iné zariadenia

4. Na zákal snímača modul konvertuje aktuálny signál výstup snímača do napätie signálu a vykonáva AD konverzie, spracovanie dát cez single‑chip mikropočítačový.

5. Malé rozmery, ľahko sa prenáša a obchod, je vhodné použiť, a s dobrými výsledkami

Špecifikácia:

Typ Položky: Zákal Snímača Modul

Materiál: Syntetický kartón

Pracovné Napätie: 5.00 V DC

Pracovný Prúd: 40MA (maximálna)

Čas Reakcie:

Funkcie:

Na zákal snímača modul konvertuje aktuálny signál výstup snímača do napätie signálu a vykonáva AD konverzie, spracovanie dát cez single-chip mikropočítačový. Upravený modul má analógový a digitálny výstup rozhrania. Analógový množstvo môže byť odobraté a spracované podľa A/D prevodník single-chip mikropočítačový získať aktuálny mútnosť vody. Digitálny množstvo možno nastaviť potenciometer na modul ak chcete upraviť hraničný prah. Keď zákal dosiahne stanovený limit, D1 indikátor sa rozsvieti, snímač modul výstup zmení z vysokej na nízku a mikroprocesor kontroluje úroveň zmeniť , Ak chcete zistiť, či zákal vody presahuje štandard, a tak vás varovať, alebo odkaz iné zariadenia. Tento modul je nákladovo efektívny, ľahko ovládateľný a má vysokú presnosť merania. To môže byť používané na meranie mútnosť vody z práčky, umývačky riadu a iné výrobky; to môže byť tiež použitý v priemyselnej lokalite kontroly environmentálnej odkanalizovania a iné, ktoré si vyžadujú zákal detekciu a kontrolu

Zoznam balíkov: 1 x Modul 1 x Snímač Konektor 1 x Kábel

Poznámka: 1. Začiatok zákal snímač nie je vodotesný. Je zakázané hádzať zákal senzor úplne do vody počas používania. Vodná plocha nemôže prejsť spojenie medzi horný kryt a plášť. Voda v snímač spôsobí senzor k vyhoreniu. 2. Rozsah vlnových dĺžok svetla, ktoré dostala photodiode snímača je (500~1050NM). Vlnová dĺžka slnečného svetla alebo žiarivkové svetlo bude mať vplyv na príjem photoresistor snímača a ovplyvniť meranie výstupu. Priame slnečné svetlo alebo svetlo zvýši chyba merania senzora. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu alebo svetlu pri použití snímača. 3. Snímač hlavu bývanie by mali byť uchovávané čistenie, aby sa zabránilo nepresné merania spôsobené znečistením.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby rukoväť ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz .

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za vstup povinnosť, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Štítky: plavákový prepínač úrovne, pnp nc, batteryless prepínač, ge zákal senzor, prietok vody prepínač, 300b, 12v 300w transformer, kvapaliny senzor, circuit breaker, 300b trubice.

  • Pracovné Napätie:
  • modul snímača: Kvapalina Kanalizácia Voda
  • Materiál:
  • Pracovný prúd:
  • Názov Značky: WALFRONT
  • Analógový Výstup:
  • Číslo Modelu: Zákal senzor
  • Čas Reakcie:
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Výstup:

Súvisiace produkty