Čierne priestor hliníkovej zliatiny páky, kľučky Continental spálňa minimalistický interiér pokojnej zámok valec 1 ks
Čierne priestor hliníkovej zliatiny páky, kľučky Continental spálňa minimalistický interiér pokojnej zámok valec 1 ks
Sku: g147866
(0 Recenzie)
Novinka

€32.49 €40.61

Popis:

Čierne priestor hliníkovej zliatiny páky, kľučky Continental spálňa minimalistický interiér pokojnej zámok valec 1 nastavte Funkcie: 1.Jednoduchý dizajn rukoväť 2.Vzhľad používať Oplechovanie, proces, a nie je jednoduché ustupovať, nie je hrdza 3.Pomocou Hliníkovej zliatiny materiálu, Nie je ľahké koróziu,Nie je ľahké oderu,odolné 4.Zámok valec Vyrobený z hliníkovej zliatiny 5.S návrhom tichý zámok telo,to môže byť tichý a hladký, keď ju použijete, Pevné námestie jazyk, a dlhú životnosť, žiadny hluk pri uzavretom 6.Je vhodný pre ľavé a pravé dvere. Špecifikácia: Materiál: Space Hliník Farba: Čierna Štýl: Moderné Jednoduché Európskej Priľnavosť Hrúbka Dverí: 35MM-45MM Aplikácie: Rôzne typy drevené dvere, železné dvere, hliníkové dvere, atď. Package Zahrnuté: 125mmx15mm rukoväť:2 55mmx55mm dekoratívne kryty:2 70mmx125mm Zámok telo:1 70 mm Zámok valec:1 tlačidlo:3 Pracky doska:1 box Pracky:1 Štvorcových stick:2 Imbusový kľúč:1 Skrutku:9 protiprachová taška:1 inštalačná príručka:1 Osobitné vyhlásenie: 1. Hoci všetky fotografie sú od skutočných produktov, môže byť ešte stále chromatické aberration medzi fotografie a skutočný výrobok. 2. Všetky výrobku rozmery sú merané manuálne, a konkrétny produkt, zobrazí sa môže vyskytnúť chyba, 1-3 mm. 3. Hmotnosť zobrazené na fotografii je založené na náhodnej vzorke a môžu mať určitý vplyv na skutočný produkt, ktorý ste dostali. 4. Pre všetky doprava zadarmo výrobkov, sme sa vybrať najvhodnejšie prepravné prostriedok na vyjadrenie rozkazu, a zobrazí doprava agent nemusí byť nutne použité na prepravu.

5. Ak zistíte nejaké problémy s tovarom. Pre nákup a predaj účely, prosím, kontaktujte predávajúcemu okamžite po prevzatí tovaru.

Štítky: black dverí zamky, vintage kľučky dverí mosadz, dverný zámok, zložené kľučky dverí, čierny štvorec dverí rukoväť, veľká stodola dverí rukoväť, dvere zámok nastaviť, zámok, lampa smart wifi, dvere handl.

  • Druh: Kľučky Na Dvere
  • farba: čierna
  • Uchytenie Dverí Hrúbka: 35-50mm
  • Materiál: Hliník
  • Číslo Modelu: LH3013
  • Povrchová Úprava: Elektrolyticky pokrývajú
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty