999999 Flash Professional Trvalá IPL Epilátor Laserové Odstránenie Chĺpkov, Elektrické Fotografiu Ženy Bezbolestné Threading Ochlpenia Stroj
999999 Flash Professional Trvalá IPL Epilátor Laserové Odstránenie Chĺpkov, Elektrické Fotografiu Ženy Bezbolestné Threading Ochlpenia Stroj
Sku: g14789
(1 Recenzie)
Novinka

€34.52 €59.52

Popis:

Unisex trvalé laserový epilátor trvalá IPL epilácia 999,999 flash aktualizovaných odborných depilačný prístroj, celého tela a tváre starostlivosti bezbolestné trvalé odstránenie chĺpkov, môže sa použiť na celom tele (999999 krát)

• [Bezpečná IPL technológie] Na IPL epilácia systém používa rovnaké bezpečné a klinicky preukázané, že IPL (silný impulz, svetlo) technológie používajú profesionálni dermatológovia a kozmetické salóny, ktoré dokáže efektívne zabrániť pokožky traumy a je jednoduché a pohodlné ovládanie. Princíp je vyžarujú silné impulzy a byť absorbované vlasových folikulov, čím poškodzuje vlasové folikuly a dosiahnuť trvalé odstránenie chĺpkov.

• [Rýchle a efektívne odstránenie chĺpkov] Klinické štúdie ukázali, že pomocou našich odstránenie chĺpkov IPL laser systém môže znížiť odstránenie chĺpkov, na 75% v iba 2 týždne. Po 4 týždňoch liečby, Mao vynález sa stal menej a menej. Po 8 týždňoch užívania, môže inhibovať rast vlasov a vychutnajte si slobodu hladké, trvale voľnej kože.

• [999999 bliká a dióda LED display] Na IP999 odstránenie chĺpkov systém s 999999 bliká, je vybavený inteligentný displej, a zostávajúce množstvo je možné jasne vidieť. Okrem toho má tiež pokožku snímacieho systému, ktorá vydáva svetlo len vtedy, keď sa lampa hlava je vertikálne nainštalovaný na koži, aby sa zabránilo odpadu. Môže ubytovať 10-15 ľudí, alebo aspoň 15 rokov.

• [5 energetickej hladiny a 2 režimy blesku] má 5 rôznych energetických úrovniach a môže sa prispôsobiť na rôzne citlivosti pokožky. Dva režimy blesku sú navrhnuté tak, aby vyhovoval vašim potrebám pre rôzne odstránenie chĺpkov stránky. Režim blesku sa používa hlavne pre malé oblasti odstraňovania chĺpkov, ako triesiel, prsty, pery. V kĺzavom režime môžu byť použité pre väčšie epiláciu oblastiach, ako sú ruky, nohy, hrudník a chrbát. Môžete upraviť úroveň a režim podľa oblasti kože a rast vlasov.

• [Účinné trvalé odstránenie chĺpkov & bezbolestné] Laserové odstránenie chĺpkov pre mužov a ženy. S pokročilé odstránenie chĺpkov IPL laser technológia, to je viac jemné a nebude poškodzovať kožu. IPL laser na vlasy odstránenie zariadenia môžu prerušiť vlasov regenerácia cyklus, čím sa dosiahne trvalé odstránenie chĺpkov a vyhladenie pokožky. 100% bezpečné a účinné, celý proces je bezbolestný, bez akýchkoľvek pálenie, a obnovuje vašu jemnú pokožku. Na IPL trvalé laserové odstránenie chĺpkov systém je najlepšou voľbou pre odstránenie prebytočného ochlpenia.

Počet produktov

Veľkosť produktu: 16.6 * 8 * 4.5 cm

Rozmery produktu: 22.8 * 17 * 5.8 cm

Nastavenie prevodovky: 5 gears nastaviteľné

Ožarovanie v oblasti: 3 2

Produkty obsahujú

Depilačný prístroj * 1; okuliare * 1; holiaci strojček * 1; nabíjačka * 1; návod na použitie * 1

Štítky: laser photoepilator pre odstránenie chĺpkov, painfree laserové odstránenie chĺpkov, stroj professional, zmrazenie odstránenie chĺpkov, laserové odstránenie chĺpkov, profesionálne vybavenie, ipl, epil laser, laserové odstránenie chĺpkov, profesionálne veľké stroje, 808nm vlasy, epil ipl, vlasy ipl.

  • Položka Druh: Epilátor
  • Typ Napájania: elektrické
  • Použitie: Podpažné
  • Názov Značky: kemei

Súvisiace produkty