NANO W5100 Ethernet Shield Rada Sieť LAN Modul Pre Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560 Jeden Diy Elektronické PCB Dosky
NANO W5100 Ethernet Shield Rada Sieť LAN Modul Pre Arduino V3.0 R3 UNO Mega 2560 Jeden Diy Elektronické PCB Dosky
Sku: g147970
(1 Recenzie)
Novinka

€6.86 €11.07

Popis:

Tento add-on modul umožňuje pripojenie Ard Nano na internet. Môžete získať všetky výhody použitia Ard Nano. To je plne zostavený s dlhými pin hlavičky, takže nebudete musieť zakúpiť a spájky, hlavičky samostatne. dosiahnete to isté, stohovateľné výhody ako Ard štíty a môžete spustiť rovnaký kód.

Je založená na Wiznet W5100 Ethernet čip, ktorý sieť (IP) zásobník, schopný ako TCP a UDP. Použite Ethernetový knižnice na písanie príbehov, ktoré sa pripojiť k internetu pomocou add-on modul.

ETHERNET-NANO pripojí k Ard Nano pomocou žena dlho drôtu zábal hlavičky, ktoré rozširujú prostredníctvom výboru pre breadboard pripojenia. To vedie pin rozloženie neporušené a umožňuje ďalší add-on modul byť umiestnené na hornej alebo dolnej časti.

Micro-SD kartu môžete použiť na ukladanie súborov za doručenie cez sieť. Je kompatibilný s Ethernet knižnica pre Ard 0022 a neskôr. SD kartu knižnica je súčasťou štandardného Ard distribúcie.

Ard Nano komunikuje s oboma W5100 a MicroSD karty, pomocou zbernice SPI. To je na digitálne kolíky 11, 12 a 13 na Nano. Pin 10 sa používa na výber W5100 a pin 4 sa používa pre MicroSD karty. Tieto piny nie je možné použiť pre Všeobecné Účely Vstup/Výstup(GPIO).

Všimnite si, že preto, lebo W5100 a MicroSD kartu zdieľať SPI zbernici, iba jeden nemôže byť aktívne súčasne. Ak používate obe periférnych zariadení, v programe, to by malo byť postarané v príslušnej knižnice. Ak nepoužívate jeden z periférií v programe, však musíte explicitne zrušíte. Ak to chcete urobiť s MicroSD karty, nastavte pin 4 ako výstup a napíšte vysoká na to. Pre W5100, nastavte pin digitálnych 10 ako vysoko výstup.

ETHERNET-NANO poskytuje štandardné RJ45 konektor siete ethernet.

Package Zahrnuté:

1 x NANO W5100 Ethernet Shield Rozšírenie Siete Rada pre Arduino Nano V3.0 TOP

Štítky: arduino ethernet shield w5100 poe, arduino ethernet, arduino, arduino uno r3, ardouino nano štít, arduino ethernet shield, micro atmega 2560, atmega16u2, arduino nano, ethernet shield.

  • Napájacie Napätie: ŠTANDARD
  • Číslo Modelu: NANO-W5100
  • Package: SMD
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • stav: Nové
  • Prevádzková Teplota: ŠTANDARD
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Aplikácia: Počítač
  • Názov Značky: diymore
  • Strata Sily: ŠTANDARD