Taktické Gen 3-M 30 mm Skladacie Zásob Adaptér fit AR-15 AR10 pušku M16 5.56 na .308 lovecká puška rozsah Príslušenstva
Taktické Gen 3-M 30 mm Skladacie Zásob Adaptér fit AR-15 AR10 pušku M16 5.56 na .308 lovecká puška rozsah Príslušenstva
Sku: g147992
(2 Recenzie)
Novinka

€18.87 €26.95

Popis:

SPINA OPTIKA Tactcal M16 Gen3-M AR Skladacie Zásob Lov Príslušenstvo Čierna Skladacie Zásob Adaptér je navrhnutý tak, aby boli kompatibilné so širokou škálou AR-15 a AR-10 puška nastaviť ups. Či už budete spúšťať priamo impingement alebo piestových zbraň, tento skladacie AR zásob adaptér vám prácu, ktorá vám umožní vybudovať veľmi kompaktné pušky na skladovanie alebo prepravu. Nie sú potrebné žiadne vlastnícke skrutka nosná skupiny alebo buffer trubice, stačí nainštalovať na váš prijímač a ste pripravení ísť. Jedného tlačidla umožňuje rýchlo zložiť svoje zásoby na skladovanie alebo rozvinúť to pre streľbu. Gen 3 Skladacie Zásob Adaptér je skvelá voľba pre tých, ktorí chcú vybudovať AR, že nebude trvať veľa miesta v rozmedzí taška. Funkcie:

CNC obrábané z Hliníkovej zliatiny

Nízke záves pobytov z cesty, keď sa nabíja zbraň

Dlhá životnosť, odolné DLC dokončiť

Nastaviteľný záves napätie

Nastavte skrutku, aby sa zabránilo adaptér uvoľnenie z prijímača

Rýchle odpojenie záves postroja

Nástroj-menej skrutka nosná rozšírenie

Vymeniteľné O-krúžky

Čistá Hmotnosť: 135 g (4.76 oz.)

Pridáva 1.3" dĺžka ťahu

Obsahuje inštalačný nástroj, skrutka nosná rozšírenie a príruby

Adaptér nemá vplyv na funkciu, strelné zbrane po rozložení v štandardnom oheň poloha. Zadnú časť adaptér je postavený tak, aby spĺňali rovnaké špecifikácie ako štandardný prijímač pre zaistenie maximálnej kompatibility. Jediný bod QD záves postroja je integrovaný v adaptéri, takže môžete rýchlo pripojiť vaše obľúbené šatka. sme Továreň priamo dodanie, môžeme ponúknuť najviac nákladovo efektívne cenu a najlepšiu kvalitu, podpora veľkoobchod, Vítam Vás konzultovať objednávku Prepravy a Platby:

1)Pls, aby ma nechal na správnej adrese! Sme si nie je zodpovedná za balík návrate z dôvodu kupujúceho problém (ako von z domu, nesprávnu adresu, atď.)

Čína Poštou trvá zvyčajne 2-3 týždne, sme nie je zodpovedná za sledovanie a prosím pozitívne kontakt miestnej pošty ak ju nedostanete. Sme nie je zodpovedná za straty alebo chýba sledovanie záznamov pre Čínu Príspevok.

Ak u ak si chcete vybrať, bezpečnejší a rýchlejší spôsob, ako EMS, Prosím, Zaplatiť poplatok. EMS zvyčajne trvá 5-7 pracovných dní s plnou záznamy.

2), sme nie je zodpovedná za akékoľvek oneskorenie pri dodávke, vrátane ale nie obmedzený na colné poštovné kontrola,štrajku,zásahu vyššej moci a pod.

3)Ako kupujúcim,je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia,naša cena nezahŕňa dane,DPH,alebo iné rukoväť poplatky.

Podmienky:

1. Prosím, dajte nám do 15 dní (podľa dátumu účtovania).

2. Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo.

3. Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru.

4. Returne/exhange zásielky kvality, budeme dodanie zdarma po servisná údržba pre problémy s kvalitou tovaru(vrátenie peňazí alebo výmenu novej zásielky).

Štítky: rukoväť ar15 m4, ar15 m4, puška zbraň, brokovnice nástroj, veľké puška rozsah, magpul, m4 zásob, riflescope hakko, collimator eotech, m16 m4.

  • Názov Značky: uvfofeo
  • Štýl: JEDEN KUS
  • Podpora: AR10/AR15
  • Hmotnosť: 136g
  • Názov: Skladacie AR Zásob Adaptér
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Skladom: Skutočné

Súvisiace produkty