2020 Hodinky Značky Luxusné Ležérne Módne Nehrdzavejúcej Ocele Ženeve Luxusné Ženy Crystal Quartz Analógové Náramkové Hodinky dropshipping Prúd
2020 Hodinky Značky Luxusné Ležérne Módne Nehrdzavejúcej Ocele Ženeve Luxusné Ženy Crystal Quartz Analógové Náramkové Hodinky dropshipping Prúd
Sku: g148582
(0 Recenzie)
Novinka

€4.03 €4.24

Popis:

Závod má priamy predaj, vysoká kvalita a nízka cena, veľké výrobné sily, stabilný prísun Taobao, Sos, rýchly predaj a pevné-obchod predajcov.

Ak nie je kvalita problém s výrobkom, prosím, s nami stretnúť a zaoberať:

1), Pretože to je veľkoobchod, nie je možné skontrolovať každý výrobok, viac alebo menej, tam sú zlí produktov v to, ak ste dostali, prosím, pomôcť dočasne ušetriť, a tak nahromadené na viac ako 30, prosím, vráťte mi, poštovné predávajúcim.

2) Ak zákazník dostane len 30 položiek, žiadosť o vrátenie, môže byť zaslaná späť, ale poštovné je potrebné hradí kupujúci. Nemôže prijať vyššie liečba kupujúceho, prosím, nie je cieľom, aby obe strany sa nevzťahuje spolupráce.

3)特别是偏远地区的客户,邮费又贵,而产品来去的邮费可能都已超过物品的本身价值,如果不能接受以上的,请亲不要下单,在您选择优质的供应商时,我们也在选择潜在的 愿长期合作的优质的客户.在此谢谢各位买家.

4)如有下单,就表明愿意接受以上处理方法,在此祝您购物愉快,生意兴隆!!!.

Informácie o produktoch: 本店利润空间很小,靠的是销量,所以谢绝一切形式的议价!本店因供货量大,可能偶尔会出现缺货的情况,如果您购买的货品有缺货,我们将第一时 间通知您,缺货的产品均作退款或换货处理,付款后一般1-3天左右发货. So zreteľom na kvalitu: 拍前请您仔细查看宝贝图片及文字说明,核实具体尺码,如有任何疑问,请随时联系客服咨询.如因拍前未咨询产生错误情况,不予以退换,所有产品发货都 要专门人员核对数量装箱,应无质量问题,但无法做到百分百,如产品确实存在本身的瑕疵,请第一时间联系我们客服人员,一定为您妥善解决. O chromatické aberration Farebný rozdiel je problém v on-line nakupovanie, farebné rozdiely spôsobené mnoho dôvodov, ako sú rôzne kamery, rôzne svetla a životné prostredie, a každý displeji sa zobrazí rovnakej farby nie je presne isté, sme minimalizovať farebný rozdiel medzi fyzickou a obrázok, nenesú žiadnu farbu rozdiel generované návrat výmenných žiadosti. O logistiky Dodanie berie ako kuriérske a prepravné a špedičné znáša kupujúci. Express: malý objem alebo nákladné menej ako prijatie rýchlo, v závislosti od kuriérskej spoločnosti real-time monitoringu a skutočná hmotnosť, vzdialenosť a v ich blízkosti. Prepravné: veľké množstvo a pohodlné dodanie používanie nákladných, nákladných platiť, príjemca vziať občiansky preukaz vyzdvihnúť svoje vlastné. Kupujúci, ktorí majú vyznačenú logistická spoločnosť, je potrebné napísať poznámku služby zákazníkom pokyny alebo objednávke. Inak, budeme predvolené, ak chcete logistickej spoločnosti zabezpečíme. Ale nie je žiadna záruka, že vykladanie adresa bude blízko k vám. Asi po predaji, sa, Prosím, prijať tovar do 3 dní, ak chcete skontrolovať množstvo a kvalitu dieťa, ak sú problémy včasnú spätnú väzbu po predaji služby zákazníkom spracovanie, dodávky v rámci štyroch dní žiadna námietka, ako táto spolupráca sa bez problémov na dokončenie transakcie, subjektívne nespokojnosť, ako dôvod, pre predstavivosť, nie je tam žiadny kvality problém vrátiť, nezaoberajú; ak v dôsledku subjektívnych dôvodov hodných osobitného zreteľa nepáči vrátenie a výmenu tovaru, 20% zľava ak sa chcete vrátiť a riešiť, nákladná musí byť! Ak je vrátenie a výmena prosím dať na vedomie, v balení uviesť číslo objednávky členských meno a dôvod, pre kontaktné údaje, dostávame viac balíkov každý deň, prosím nezabudnite napísať poznámku, ak nie sú napísané, že nevieme, že ste sa vrátili, nemusia byť schopní vyrovnať sa s ním v čase, odmietnuť prijať všetky platiť, ak nie kontaktoval, sme sa nevráti položky priamo zaoberať. Nebudeme podporovať vrátenie a výmena tovaru za nasledujúcich okolností: 1. Ak nie sú problémy s kvalitou a boli použité, tovar vám bude zničené a vplyv sekundárneho predaja; 2. Vrátenie a výmena výrobky predložené unsalable produktov nesmie byť riešené; 3. Objednávky na viac ako mesiac; 4. Pretože sám posiela, aby priamo nekontroluje informácie o výrobku, dostane položky, ktoré majú byť odlišné od predstavivosť; 5. Niektoré osobné faktory, ako napríklad tých, ktorí sa cítia problematické, nie ako situáciu.

Štítky: ramie sukne, súpravy, tlač footies, organza tričká, lenivý vietor košele, voľné sukne, súpravy, Kontrolky, list batohy, rúško denim kabát, pottage mixéry.

  • Spona Typ: Háčik Pracka
  • Prípad Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Popruh materiál: ZLIATINY
  • Prackou Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Prípade Tvar: KOLO
  • Pohyb: QUARTZ
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: 3Bar
  • Kapela Dĺžka: 22 cm
  • Štýl: Jednoduché
  • Dial Materiál Okna Zadajte: Sklo
  • Šírka Pásma: 16 mm
  • Funkcia: ŽIADNE
  • Názov Značky: Tanec Džokej
  • Dial Priemer: 32mm
  • Platné Davu: ŽENY
  • Prípade Hrúbka: 8 mm
  • Kapela Druh Materiálu: ZLIATINY

Súvisiace produkty