200x150cm Veľké hojdacia sieť Macrame Fringe Double Hammock Swing Čistý Stoličku/Vnútorné Závesné hojdacia sieť Hojdačky S Úložný Vak
200x150cm Veľké hojdacia sieť Macrame Fringe Double Hammock Swing Čistý Stoličku/Vnútorné Závesné hojdacia sieť Hojdačky S Úložný Vak
Sku: g148755
(2 Recenzie)
Novinka

€25.70

Popis:

Deluxe Visí Hojdacia Sieť Posteľ Stoličky Nezostalo Swing Strapec Čipky Vonkajšie Vnútorné Skladovanie Taška S

Špecifikácie:

Farba: Béžová

Materiál: 65% Bavlna, 35% Polyester

Veľkosť: 200 x 150 cm/78.7" x 59.1"

Hmotnosť Kapacita: 250 KG

Funkcie:

【Kvalitné] Vyzýva

Vyrobené z Odolného polyesteru bavlnená zmes textílie. Vysoko kvalitná konštrukcia zaisťuje tento hojdacia sieť nebude nikdy trhať, alebo zlomiť pri pravidelnom používaní.

【Veľké & Pohodlné] Vyzýva

Tento visí hojdacia sieť posteľ veľkosť je 200 x 150 cm / 78.7 x 59.1 palec, s dostatkom priestoru na oddych pre 2 Osoby.

【Veľkú Kapacitu] Vyzýva

Na jemné a hrubé bavlna môže drží až 250KG.

【Multifunkčné] vyzýva

Vhodný pre všetky vekové kategórie a môže byť použitý akýkoľvek vnútorný alebo vonkajší priestor. Ideálne pre spálne, na dvore, na terasu, verandu, pláž alebo svadobná výzdoba.

【Prenosné A Ľahké Skladovanie] Vyzýva

Prichádza s voľným taška, obchod hojdacej sieti ľahko, alebo vziať so sebou, kamkoľvek chcete.

Popis:

- Tento nádherný záhradná hojdacia sieť je ideálny sprievod na lenivé letné dni relaxačné vo vašej záhrade. S dvojitým narodenia nie je extra široký, takže si môžete natiahnuť sám, a aby väčšina extra priestor alebo maznať až miloval ten, ako sa budete pozerať na svet ísť spolu.

- To môže byť namontovaný medzi stromy, na hojdacia sieť alebo stojí medzi akékoľvek 2 stabilné položky. Puzdro je tiež súčasťou pomôcť priniesť strapec hojdacia sieť kamkoľvek, že vám láska visí von. Zdobia krásne ručne strapce, to nie je len skvelý funkčné hojdacia sieť, ale aj štýlové dekorácie pre priestor.

Package Zahrnuté:

1 x Strapec hojdacia sieť Posteľ

1 x Skladovanie Taška

1 x Hrubé Uviazať Lano

Poznámky:

1.Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 cm chyba,ďakujem.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Pochopte prosím, ďakujem!

/ O služby /

On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v garantované doručenie čas

Dlhšie Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky

Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave

Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: tábor swing stoličky, macram stenu, double double hammock, lacná záhradná hojdačka stoličky, mimóza visí vajcia stoličky, pegless, hojdacia sieť vonkajšie, stolička swing, Hojdacia Sieť Swing, jedinečný záhradný hojdačky.

  • Číslo Modelu: 1
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • vzor: ŽIADNE
  • Druh: Hojdacia sieť
  • Veľkosť: Two-person

Súvisiace produkty