Auto 5V/12V Mini MP3 Dekodér Rada USB TF U-Disk, Čítačka, MP3 Prehrávač, Zosilňovač S IR Diaľkové ovládanie Pre Arduino
Auto 5V/12V Mini MP3 Dekodér Rada USB TF U-Disk, Čítačka, MP3 Prehrávač, Zosilňovač S IR Diaľkové ovládanie Pre Arduino
Sku: g148961
(0 Recenzie)
Novinka

€8.50

Popis:

Vitajte v našom Obchode

Ak si kúpite viac množstve, Prosím, kontaktujte nás

Funkcie:

(stroj nie je priniesť vlastný zosilňovač, duálny audio výstup, vhodné pre auto a zosilňovač zariadenia)

1, DC 5V alebo 12V napájania (dve vybrať jeden, nie je možné získať prístup dva druhy napätia), použitie 12V1 zabezpečenia výkonu;

3, podporu FAT16, FAT32 súborový systém,

4, podporu MP1 Layer3, MP2 Layer3, MP3 Layer3 verzia skladby,

5, si môžete prečítať U diskov, TF kartu, MP3 skladby;

6, podpora Bluetooth, musíte si kúpiť USB Bluetooth stick podporujú použitie.

7, dvoj-kanálové audio výstup, vhodné pre auto a zosilňovač na montáž;

Špecifikácie Produktu:

Inštalačné otvory: šírka 38 * 15 mm vysoká

Celková veľkosť: šírka 44 * výška 24 * hĺbka 40 mm

Panel Popis Funkcie:

1, "TF" jack, konektor na MP3 skladby pomocou SD alebo MMC karty môže automaticky hrať (ak TF karty byť plus karty, sady).

2, indikátor napájania, napájanie indikátor svetla, pracovné svetlo bliká;

3, diaľkové ovládanie prijímača;

4, "USB": U diskov jack, konektor na MP3 skladby s U disku môže automaticky hrať;

5, "PREHRAŤ / POZASTAVIŤ": USB / SD štátu krátkym stlačením tlačidla play / pause;

Elektroinštalácie pokyny:

1, 12V spojenie: komã © tou je 2p sedadla (J6 polohy), potom 7V-12V DC, červená čiara moc pozitívne, black line, potom napájanie negatívne; (pozri obrázok)

GND audio zem; L-O, ľavý audio výstup. GND audio zem; R-O, pravý audio výstup; GND, audio zem; L-O, ľavý audio výstup. (Poznámka: len audio výstup, nie je možné priamo vyzdvihnúť reproduktor, je potrebné pripojiť zosilňovač)

Špeciálne pokyny: aktuálne 600MA-1A, aktuálne nie je dosť, skok alebo na diaľkové ovládanie a iné javy (ak máte tento problém, prosím, skontrolujte napájanie); pozri vyššie obrázok by mal venovať pozornosť produkt nie je možné pripojiť sa na dve skupiny napájacie napätie nesmie byť vyššie ako maximálne napätie potrebné pre výrobok poškodiť hlavný čip a súvisiace súčasti!

Banktransfer

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota: Krajina Cca. Dodacia lehota

Čína Príspevok Vzduchu-Mail Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo, Austrália 20-30 pracovných dní Kanady, Západnej Európe, Severnej Európy, Strednej Európe 20-30 pracovných dní Ostatné Krajiny 20-30 pracovných dní Fedex či DHL Severnej Amerike, Austrálii, Západnej Európe, Severnej Európy, Strednej Európe 3-7 pracovných dní Ostatné Krajiny 5-10 pracovných dní

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: arduino r3, 4wd arduino robot, 433mhz arduino, dfplayer mini, linka arduino ir, hx1838, tda 7293 zosilňovač rada, dfplayer, riaa trubice, arduino mini pro.

  • Názov Značky: Megmoki
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • stav: Nové
  • Druh: Regulátor Napätia