Trianglelab 220 X 220 Obojstranný Textúrou PEI Jar Oceľového Plechu Prášok Potiahnuté PEI Stavať Doska Pre Anet A8 Robo R2 Wanhao Atď
Trianglelab 220 X 220 Obojstranný Textúrou PEI Jar Oceľového Plechu Prášok Potiahnuté PEI Stavať Doska Pre Anet A8 Robo R2 Wanhao Atď
Sku: g148989
(2 Recenzie)
Novinka

€24.68 €27.12

Popis:

Ak potrebujete poslať UPS/Fedex/TNT/DHL ,prosím, kontaktujte nás.Musíme diskutovať o nákladnej s vami. Na trianglelab bol vždy obavy o kvalitu výrobku.Vyvíjame produkty a tvrdo pracuje na zlepšenie kvality.Nebudeme sa opustiť našu povesť, pretože z mnohých lacných produktov na trhu.To je veril, že len kvalitné výrobky môžu zabezpečiť kvalitu vašej práce a priniesť bezpečnosť vašej práce. Niektoré z našich produktov môže byť drahšie ako iné,ale prosím, myslíte, že v našej kvality a verte, že nebudete ľutovať, keď dostanete tovar.

Obojstranné Textúrou PEI Jar Oceľového Plechu pre 3D tlačiarne, bude To neuveriteľný produkt ,To vám umožní zažiť jedinečnú šťastie, keď si vyzdvihnúť svoje figúrky. ▉ Výhody: Žiadne ďalšie 3M Maskovacia páska Žiadne ďalšie lepidlo stic Žiadne ďalšie ABS šťavy Žiadne ďalšie PEI list nahradenie Ľahko tlačiť Ľahko odstrániť, ohýbanie a odprýskávání ho Ľahko udržiavať obojstranné Nižšie runing nákladov najmä pre tlač farmy Skutočné PEI práškové lakovanie Vytvrdené ocele jar list nikdy diforming Možné pridať ABL pre niektoré low-cost tlačiarne *Skontrolujte pridanie induktívne Z-sonda je možné, Ak potrebujete AUTO Posteľ Vyrovnanie Z-sonda( M8 indukčného snímača priblíženia ) ▉ Materiál Kompatibilita: CHKO ABS PETG TPU PVA atď. ▉ VEĽKOSŤ: 220x220MM 8.7"X8.7" (pre Anet A8, Robo R2, Wanhao Duplicator6 ATĎ. ) Iné dostupné veľkosti: 165x165MM 6.5"x6.5" (pre Creality vzdať sa 2 ) 241x252MM 9.5"x10" (pre prusa i3 mk2.5 / mk2.5s / mk3 / mk3s) 235x235MM 9.25"X9.25" (pre vzdať sa 3 3d Tlačiarne) ▉ Tlačiareň Kompatibilita: Anet A8, Robo R2, Wanhao Duplicator6 ATĎ. Podobné posteľ veľkosti tlačiareň s Magnetickou Základňou. ▉ Údržba: Utrieť tlače povrchu pred a po tlač s isopropyl alkohol udržiavať čistý povrch pre maximálne posteľ priľnavosť. Rovnako ako u akejkoľvek stavať povrchu, uistite sa, že nie ste tlač príliš blízko k posteli, aby sa zabránilo prípadne infusing žiarovky do vybudovať povrchu. Ak tlač PETG, TPU, TPE, a RYNO, uistite sa, že posteľ je vykurovaný PRED pokusom o odstránenie tlač z postele. ▉ Upozornenie: je možné pripojiť naše súpravy na väčšiu posteľ, stačí byť vedomí toho, že budete mať znížený oblasti tlače. Je tiež možné pripojiť naše súpravy o niečo menšie postele, môžete opatrne trim Magnetické Základne, ale Flexi Doska bude držať nad svojím hrany, uistite sa, že nie sú žiadne prekážky, napríklad vertikálny rám prvky, a nie je vhodné mať viac ako 10mms previs na každej strane, aby sa zabránilo deformácii. nie sme zodpovedný za mylný, aby veľkosti.

▉ Niektorých pomocou odkazu:

▉ Zobrazenia fotografie:

Inovovaný 3. júna 2019

▉ Postaviť zobrazenie:

Štítky: clank, 36 gél, skrutka lichobežníka, delostrelectvo x1, anet et4 pro, vytláčacie anet a6, jedlo, vzdať sa v2, robo hračka, bigtreetech skr.

  • Názov Značky: DFORCE
  • Číslo Modelu: Flexibilné 220
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Teplo Papier

Súvisiace produkty