10x10 Anti-UV Nepremokavé Slnko Útulku hojdacia sieť Baldachýn Vlhkosti-doklad, Mat,camping Prenosné Prežitie Útulku Kempingové Vybavenie
10x10 Anti-UV Nepremokavé Slnko Útulku hojdacia sieť Baldachýn Vlhkosti-doklad, Mat,camping Prenosné Prežitie Útulku Kempingové Vybavenie
Sku: g149043
(0 Recenzie)
Novinka

€19.56 €48.89

Popis:

Popis Produktu

Ak hľadáte tieň pred slnkom, prestávku, pred vetrom, alebo úkryt pred dažďom a snehom, máme vás vzťahuje! Nikdy nezostanete v daždi znova!

S 8 kravatu nadol slučky, je to ľahko opraviť a nastaviť rôzne tvary s vkladmi a laná. Jeho zriadenie je nie jasné, možnosti sú nekonečné! Dúfame, že všetci chlapi si radosť čas vo vašom vonkajšie čas!

Nepremokavé a Trvanlivé

Ripstop nylon je ľahký, odolnejšie, trhať & punkcia odolná, odolná proti poveternostným vplyvom a silnejšie. Dážď lietať tarp majú PU 2000 vodotesný hodnotenie, ktoré je dvojnásobok vodotesný štandard.

Ochrana pred UV žiarením

Interiér 2 osoby stan stopa je potiahnutá striebrom PU, aby sa zabránilo silné slnko. To vás môže ochrániť pred spálením slnkom. Ideálny pre vonkajšie život.

Ľahký a Prenosný

Dážď lietať stan plachtou a príslušenstvo vážiť len 1.65 kg, a trvať až 8.6x7.9x3.5 centimetrov batoh priestor. To môže byť ľahko balené v ruksaku, aute alebo v lietadle carry-on taška pre dlhšie cesty.

10 " DÁŽĎ LIETAŤ ŠPECIFIKÁCIE

Tvar: Štvorec

Materiál: Ripstop Nylon + Strieborné Lakovanie

Rozmer: L 10' * W 10'

Príslušenstvo na kempovanie Príslušenstvo: 1.65 kg.

Zosilnené Rohy

Jednoduché a jednoduché nastavenie

Zosilnené Rohy s 8 kravatu nadol slučky

10 FT SUPER FLY BALÍK

1 X 10 x 10 STÔP Dážď Lietať Stan Tarp

6 X 2 M Chlap Linky

6 X Hliníkové Stan Stávke (ľahká a pevná)

8 X Kravatu Nadol Bodov

1 X Malé Príslušenstvo Veci Vrece(chlap linky, tensioners & vkladov)

1 X Veľké Veci Vrece na skladovanie a organizácie

Štítky: kamp camping stan, tábor tarp, auto útulku, hojdacia sieť zavesiť, shelter slnko, vonkajší stan, tábor hojdacia sieť, camping stan shelter, vonkajší stan pre strán, Plážový Stan.

  • Dno Nepremokavé Index: 1000-1500 mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Mimo Stanu Nepremokavé Index: 1000-1500 mm
  • Držiak Category: Výstavba na základe Potreby
  • Kategória: Stan pre 3-4 Osoby