AIYIMA TPA3116 Subwoofer Zosilňovač Rada 2.1 Kanálový High Power Bluetooth 5.0 Audio Zosilňovače, DC12V-24V 2*50W+100W Amplificador
AIYIMA TPA3116 Subwoofer Zosilňovač Rada 2.1 Kanálový High Power Bluetooth 5.0 Audio Zosilňovače, DC12V-24V 2*50W+100W Amplificador
Sku: g149220
(5 Recenzie)
Novinka

€19.72 €24.65

Popis:

Popis produktu: 1.Toto je napájaných JEDNOSMERNÝM 12-24V napájanie pomocou TI to TPA3116D2 vysokovýkonný digitálny zosilňovač čip ako základné, jeden urobiť paralelné premostených basov kanála výkon zosilňovača výstup, jeden urobiť, ľavý a pravý kanál napájanie zosilňovača na výstup. podpora 100W (basov kanála) + 50W (ľavý kanál) + 50W (pravý kanál) tri-kanálový výstup. 2 .Podpora Bluetooth audio recepcia , externý audio vstup rozhranie, s predzosilňovač, bass crossover spracovanie, bass, volume, bass frekvencie, ľavý a pravý kanál volume, treble, funkcia spínača / total volume, 5 úprava potenciometrov. 3.Široké pracovné napätie, úspora energie dizajn, účinnosť až 90%. Môžete použiť dobrý výkon prepínanie napájania notebooku prepínanie napájania, môžete použiť aj na nabíjanie fľašu, alebo auto napájania, atď. 4.Predstavenstvo je hotové doska, ktorá bola spájkované a testované. Pripojenie reproduktorov okno podľa obrázku pripojte vhodné napájanie, pripojenie k Bluetooth audio zariadenie a môžete prehrávať, alebo pripojte zdroj zvuku textu správne. 5.Bluetooth verzia 5.0. Hlavné parametre výrobku: Veľkosť (L * W * H): 101 x 100 x 25m m, s výnimkou potenciometer a zásuvky premietacie rozsah Prevádzkového napätia: DC 11-25V (aktuálne 3-4A, alebo 19-24V / 4-5A, ako sú vysoké požiadavky na napájanie 20-24V / 8-9A vyššie) Všimnite si, že DC bez zaťaženia napätia by nemal byť väčší ako 25.5 V. Bluetooth prijímanie vzdialenosť:> 8 m (m), Audio vstup, citlivosť: 600-800mV Frekvenčný rozsah: 20Hz-20KHz Reproduktor impedancia: ľavý a pravý kanál reproduktory: 4-8 ohm , bass reproduktor impedancia: 2-8 ohm výkon súvisí s napájacie napätie/prúd, reproduktor impedancia, a veľkosť audio vstup. Keď napájacie napätie/prúd je dostatočné, zvyčajne napájacie napätie je vyššie a relatívny výstupný výkon môže byť väčší. Reproduktory s rôznymi impedances majú rôzne výstup právomoci. Zvyčajne, reproduktor impedancia je menšie a moc je jednoduchšie dosiahnuť. Funkcia prepínanie Návod na použitie: 1. Plug in power on predvolený režim Bluetooth 2. Bluetooth odpojený, dlhým stlačením prepínača môžete prepnúť do audio vstup režim 3. Bluetooth, stav prehrávania, krátko stlačte vypínač na pause / play Môžu byť tiež budete chcieť .

Package zahrnuté:

1Pcs

Produkt otázka: 1. Zosilňovač doska má súčasný zvuk a hluk . Väčšina našich zosilňovač rada použitie DC napájanie. Rada sám nevyrába aktuálny zvuk a hluk. Hlavné príčiny súčasného akustického hluku sú: A, napájanie filter použitý nie je dobré; súčasný zvuk je spôsobený zle vstup napájania alebo audio vstup. B, vstupné kvality signálu je slabá; výstup prístroj pripojený k textu je nevhodné, a hluk spôsobený abnormálnym vstupného zdroja zvuku. C, vstupný kábel je nízkej kvality; linka je v zlom pripojenie; vedenie je poškodený zapojenie je pozastavené D, vstupné spojenie má iné zariadenia na prehrávanie, a niektoré zariadenia zdieľať napájania spôsobovať hluk. 2. Žiadny zvukový výstup, žiadny zvuk v 1 kanál, reproduktor je zlomené, alebo reproduktorový kábel nie je pripojiť dobre. B vstupný kábel nie je správne pripojte; vedenie je poškodený; výstup zariadenie pripojené na vstup je nesprávne. 3. Objem rozbité a lámanie zvuk, keď sa zase nahlas? A, príkon je nedostatočné, potvrdenie zapojenie správne prvý a prúd je dostatočné, B, reproduktor má slabý výkon alebo poškodiť, a reproduktor výkon je príliš malý alebo príliš veľký. C, ľavý a pravý kanál reproduktory (+) (-) výstup sú nezávislé, nemôže byť vzájomne prepojené 4. Reproduktor rozbité zvuk, keď subwoofer zosilňovač objem zase nahlas ? A, príkon je nedostatočné, najskôr potvrďte, že zapojenie je správne, prúd je dosť, B, Či výkon reproduktora sám je príliš veľké alebo príliš malé, alebo basy, výkon reproduktora sám je zlý, štruktúra speaker box; tieto abnormality spôsobí prestávky. 5, objem moc nie je dosť? Napájanie a napájanie, amplitúda zvuku zdroj signálu, veľkosť reproduktora impedancia sú všetky s tým súvisiace, akýkoľvek nedostatok, bude to mať vplyv na výkon 6. Bude zosilňovač byť spálené? A, pozitívne a negatívne póly napájanie sú pripojené reversely; napájacie napätie je príliš vysoká, presahujúcich limit prevádzkové napätie predstavenstva B. Ak predstavenstva vyžaduje DC napájanie, nie je povolené na priame pripojenie NAPÁJACIEHO transformátora napájania (to môže byť opravené, a skonvertuje na JEDNOSMERNÝ prúd skôr, ako to môže byť používané) C. potvrdiť, že je zapojenie správne, potom pripojiť napájanie. Nesprávny line pripojení alebo skrat oboch spôsobí škodu na tlačidlo diely!

Štítky: v trubice zosilňovač, predzosilňovač trubice, hifi fet zosilňovač, bluetooth tpa3116, audio auto, modul zosilňovača rada, tpa3116d2 zosilňovač rada, zosilňovač audio, aiyima ucho, pure audio zosilňovač.

  • Názov Značky: Aiyima
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Maximálny Výkon Na Kanál: 100W
  • Funkcia 1: Bluetooth 5.0 Zosilňovač
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: TPA3116
  • Funkcia: Subwoofere Zosilňovač
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Kanály: 3 (2.1)
  • Výstupný Výkon: 50Wx2+100W

Súvisiace produkty